Ce patru blogări erau trei…

Dragi prieteni, cu mare durere în suflet http, vă informez că Cristi Juverdeanu a încetat din vi… şi-a încetat activitatea pe acest blog, pentru că doreşte să continue singur, pe domeniul intitulat sugestiv cristijuverdeanu.ro. Desigur, a fost o decizie discutată în colegiul director irosit (format din mine şi el) şi mi-am dat acceptul fără rezerve, să nu interpreteze lumea că nu ne-am înţeles cum să împărţim banii ăia mulţi pe care-i produceam.

Ce înseamnă asta pentru talentirosit.ro? Minus aproximativ o mie de articole şi câteva mii de comentarii, minus una bucată administrator şi designer excelent (dar a promis că ne sprijină în continuare – nici n-are cum altfel, că domeniu-i pe numele lui :P), minus un blogăr tehnic excelent. În rest, comunitatea irosită nu moare, nu se predă, doar se transformă.

Pentru el înseamnă să fie mai uşor de găsit în online şi să-şi etaleze munca şi realizările într-un loc fără postările mele misogine şi vulgare, lucru perfect de înţeles pentru un om care vrea să facă carieră în mediul online. Înseamnă un site după chipul şi asemănarea lui, fără alte intervenţii.

Desigur, nu e uşor să continuăm fără unu’ dintre părinţii siteului irosit (ştiu că sună cam gay-like, că doi bărbaţi suntem părinţii lui, da’ nu contează), omul pe care m-am bazat de când mă învârt prin mendrele onlainului şi cel mai bun consilier al meu pe probleme tehnice, dar…promite el că nu uită de unde a plecat şi ţinem aproape. Io îl cred!

Acestea fiind spuse, îi dorim mult spor în activităţuri, mulţi unici, pagerank pân’ la cer şi bounce rate până pe fundu’ Gropii Marianelor! Şforţa World Wide Web-ului fie cu tine, prietene!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

10 thoughts on “Ce patru blogări erau trei…”

  1. Ca in viata… parintii cuc, dupa ce si-au crescut puii, pleaca si-i lasa sa-si faca propriul drum. Poate e bine, poate e rau, nu stiu.
    Sunt sigura ca Cristi va mai avea inca cuvinte multe de spus pe irosit.ro. Iar tie Florine, bafta si nervi tari … ca poti !

Scrie un comentariu: