Penalty-urile câștigate se pierd întotdeauna

Din nefericire, furtuna de-aseară mi-a luat prima repriză. Băieții de la EON au fost totuși prompți, n-au stat și ei să vadă meciul și s-au pus rapid pe treabă. Așa am apucat să văd cele două goluri.

Nu știu sigur cine a dominat, dar cred că jucătorii londonezi au fost mai pragmatici. Bayern a câștigat semifinala la penalty-uri. Aseară n-avea cum să mai repete povestea și mă bucur nespus. A pierdut la nivel înalt tot ce putea pierde anul ăsta.

Însă predicția mea pentru sezonul următor e că va fi campioană în Germania. Chelsea n-o să ia nici campionatul, nici CL. Barcelona va intra într-un con de umbră după ce vineri o să câștige cupa. Real Madrid va fi campioana Spaniei și în 2013 și se va bate pentru Champions League cu Juventus.

Acum cine are curaj să parieze?

5 thoughts on “Penalty-urile câștigate se pierd întotdeauna”

  1. Prin ‘nu ştiu sigur cine a dominat’ ai spus tot. Adică scorul la cornere era undeva la 20-1 şi tu spui că nu şti cine a dominat. Bun…

  2. Ai citit pe diagonala sau ai omis intentionat partea cu EON-ul? N-am avut curent bre. Am vazut doar golurile si prelungirile. Si-apoi meciul nu se joaca nici pe posesie, nici pe cornere, nici pe goluri superbe marcate din lovituri libere (ca sa ma refer si la alte echipe).

  3. Dortmund campioana Germaniei, Barcelona campioana Spaniei si castigatoarea CL si sa nu uit, Spania din nou campioana Europei.

  4. Păi cornerele de regulă sunt şuturi sau centrări deviate/respinse. La scorul de 20-1 se pot deduce multe despre cum au decurs ostilităţile. Oricum, nemţii au pierdut pe mâna lor. În minutu’ 83 când l-au schimbat pe Muller după ce înscrisese şi în prelungiri la ratarea penalty-ului făcut cadou de Drogba.

Scrie un comentariu: