Pentru că e luna poveştilor frumoase!

Săptămâna asta v-am povestit despre Alexandra şi despre faptul că vrem să-i facem un cadou frumos. După ce toţi cei implicaţi în campanie am trâmbiţat prin online fără încetare, cei de la eMag.ro, prin intermediul lui Radu, l-au anunţat pe Danivor trimite ei un laptop pentru Alexandra.

Aşa, pur şi simplu, din proprie iniţiativă, fără nici o pretenţie, fără nici o cerere, fără likeuri pe Facebook, fără să-i roage cineva! Nu pot spune decât: MULŢUMIM EMAG!!!

Dar partea cea mai frumoasă a poveştii începe abia acum: înainte să primim O, ce veste minunată!, s-au adunat nişte bani de la oamenii de bine, care vor fi redirecţionaţi către cealaltă cauză pentru care ne zbatem în această lună.

O persoană a donat o sumă. O sumă infimă pentru majoritatea dintre noi: o piţiponceală scurtă cu fetele prin mall sau două beri cu băieţii în club. Nu suma e de luat în calcul, ci gestul; pentru că vine din partea lui Zolty, despre care vă povesteam că nu are o viaţă tocmai roz, ci chiar el a avut nevoie de ajutorul unor oameni de bine.

Sunt convins că nu-i prisosea acea sumă, da’ omuleţul ăsta ne-a dat o lecţie importantă pe care ar fi bine să o băgăm la cap: oricine om este în măsură să ajute alt om, fireşte, cu condiţia să vrea cu adevărat. O lecţie pe care în lipsa unei imagini de furat de pe net am desenat-o io în paint cam aşa:

Bun, trecem peste laudele despre cât de artistică îi poza, ideea îi importantă!

Vă mulţumesc tuturor!

 

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

8 thoughts on “Pentru că e luna poveştilor frumoase!”

  1. Vezi de ce inca cred in Mos Craciun ? Vezi de ce inca cred ca tara asta are ceea ce unii habar n-au avut vreodata (si nici nu vor avea vreodata) ca ar avea ? Acei oameni simpli care sunt capabili sa faca cu sufletul acele gesturi marunte care dau adevarata valoare vietii.
    Articolul e excelent facut Florine iar desenul e fenomenal tocmai prin simplitatea lui . As avea o sugestie, daca-mi permiti : fa-l “in oglinda”. Asta tine de regulile foto/pictura sau de ceea ce se transmite prin pozitionarea in pagina. Noi scriem de la stinga spre dreapta si , inconstient tindem sa acordam importanta si sa intelegem ca totul ( pe ce se focalizeaza mesajul) pleaca de undeva de la stinga spre a se sfirsi la dreapta. Ei bine, in textul adiacent desenului, personajul principal e tocmai cel care are nevoie de ajutor dar il si ofera in acelasi timp. Atunci, ori il faci pe omuletul din mijloc cel mai inalt intre cei trei si atunci ramine atentia sustinuta doar pe el, conform cu mesajul textual , ori il pui pe cel mai mic in stinga pt. a creste progresiv spre cel mai inalt. In felul asta tot desenul e inteles ca ceva crescator, pe cind, in cel propus de tine totul capata o tenta de descrestere.
    Cu scuzele de rigoare pt. ca mi-am permis a comenta un produs facut din inima si daruit noua tot la fel…plecaciuni in fata voastra, Oameni simpli.

  2. Mala, ăstea îs detalii artistice, poza nu are watermark, poate fi preluată/modificată etc, io am făcut-o aşa mai din topor! 😀

  3. Departe gîndul să mă laud cu ce-i 5 euro ce i-am donat pt Alexandra, dacă aveam îi dădeam şi mai mult. Ştiu cîtă nevoie are de un laptop, mai ales în perioada rece cînd nu poate ieşi afară. Multă sănătate

Scrie un comentariu: