Pentru femeile de 30+

N-am mai scris de mult o postare misogină, aşa că e momentu’ să răcoresc puţin misoginu’ din mine. Am o dedicaţie pentru gagicile de 30+, cu 20 de kile peste medie, fire albe acoperite cu vopsea de păr de proastă calitate şi început de riduri mascate cu enzima Q treişpe mii două sute. Dacă faci parte din categoria asta, fii pe fază. Dacă nu, fii la fel de pe fază, să nu ajungi la fel!

1. E momentu’ să termini cu pisicelile, Am înţeles, mergeau când erai tânără şi pisiceala-ţi te făcea uneori chiar mai simpatică decât erai. Dacă nu te făcea, luzăru’ ăla care-ţi dădea la rame ţi-o suporta pentru că aveai ce trăbă. Surpriză!, nu mai e cazu, aşa că nu mai are nime’ chef de pisicelile tale de căcat!

2. E momentu’ să scapi de impresia că ţi se cuvin chestii doar pentru că ai pizdă şi ţâţe. O fi mers, cât erai tânără, că aveai ţâţe care stăteau mai sus de buric şi fără sutien şi buci ferme, da’ din nou, nu mai e cazu’. E cazu’ să mai oferi ceva ‘pe lângă’, de femei care ştiu doar să meargă şi să respire e plină lumea; mare parte mult mai bunoace decât tine. Nasol, ştiu, da’ ăsta-i adevăru’…

3. Şi mai ales, principalu’ motiv pentru care am scris articolu’ ăsta, nu mai purta haine de genu’ celor pe care le purtai la 20 de ani!!! Nu, decolteu’ nu-ţi mai scoate în evidenţă nişte sâni frumoşi, doar nişte chestii atârnătoare. Maieu’ cu spate gol arată mai multe vergeturi, decât supleţe! Ţinuta cu talie dezvelită arată burtă şi colăcei, pantalonii stretch doar pungi de celulită.

Deci terminaţi cu prostiile astea!!! Nu mai sunteţi deloc sexy sau simpatice. Sunteţi penibile!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

13 thoughts on “Pentru femeile de 30+”

  1. Asta merge direct la fosta mea profesoara de chimie, si directoare il acelasi timp. Doar ca ea are 50+ daca nu ma insel… :))

  2. Nu conteaza, tot ma simt prost, prin simplul fapt ca am 40 + si umblu cu blugii stransi pe picior. Dar am abdomenul plat si nici urma de sunci. :)) E voie?

Scrie un comentariu: