Pentru utilizatorii Cosmote

Dăcă sunteţi utilizatorii unei cartele preplătite de la Cosmote se poate să nu ştiţi că de curând au fost modificaţi Termenii şi Condiţiile de utilizare; anunţul a fost făcut în stil mare printr-un spam cu sms-uri.

În fine, am intrat pe 24, când am primit mesajul să văd despre ce e vorba, da’ siteu’ lor crăpase; iar când mergea, se mişca precum ochiu’ mortului (gândesc că toţi utilizatorii au primit notificarea concomitent, lucru foarte profesionist). Abia azi, după ample săpături pe site, am ajuns să citesc şi eu noile reglementări.

Reglementări care nu ştiu ce aduc în plus sau în minus vechilor reglementări, pentru că e prima şi ultima dată când pierd juma’ de oră să citesc 20 de pagini de bulşit care poate fi rezumat aşa:

Obligaţiile Cosmote:

– să-ţi ia banii pe cartelă sau credit;

– să-ţi ofere servicii de calitate când sunt îndeplinite cumulativ următoarele condiţii: să poată şi să aibă chef.

Drepturile Cosmote:

– să-ţi ceară telefonu’ la verificat, dacă suspectează că ai făcut cu el nuş’ ce căcat ce poate dăuna reţelei lor (pe bune);

– să-ţi întrerupă serviciile pentru o pleiadă de motive; posibil şi dacă nu le place mecla ta;

– să nu răspundă pentru nici un prejudiciu creat, niciodată, indiferent de natura lui;

Drepturile utilizatorului:

– să se mulţumească cu ce primeşte;

– să nu comenteze dacă nu-i mulţumit, că altfel i se suspendă serviciile:

Obligaţiile utilizatorului:

-să marce banu’;

– să sesizeze deranjamentele pe care Cosmote le soluţionează în 24 de ore, cu excepţia cazurilor când nu au chef.

Atât. Dacă vreţi să citiţi textul complet. Dap, în 2012 ăia cărora le dai bani pentru un serviciu au dreptul să nu îţi garanteze absolut nimic.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

5 thoughts on “Pentru utilizatorii Cosmote”

  1. În Zimand, până anu’ trecut era singura firmă care avea semnal, să nu fi nevoit să te urci pe casă pentru a da un telefon. Anul trecut portocala a mai pus o antenă, dar trnaziţia se face greu…

  2. Daca nu as fi angajat al grupului Cosmote as putea sa cred ca e pertinent postul tau. Ma simt nevoit sa fac un comentariu: ceea ce ai incadrat tu in acel chenar rosu se refera la actiunile de genul celor care te anunta ca ai castigat jdemii de euro si pentru a intra in posesia premiului trebuie sa suni la un numar care este al retelei cosmote. Alte asemenea actiuni reprezinta prejudicii aduse cosmoteului.
    Ca si in cazul codului muncii, atunci cand primeaza codul muncii in fata contractului individual de munca, in cazul acesta Termenii si conditiile de utilizare a serviciilor cosmote nu pot depasi obligatiile sau ingradi drepturile garantate de legile ANCOM.
    Speculatii se pot face oricand vis a vis de orice serviciu, site, soft, care are niste termeni si conditii de utilizare.

  3. Ce spui dumneata acolo se află la paragraful (iii); dacă ar fi vorba despre acelaşi lucru de ce ar fi scris în două paragrafe diferite?

  4. Catalin> Problema nu e legata de “ceea ce a intentionat” Cosmote prin acel paragraf; problema e legata de “ceea ce va putea face in viitor” Cosmote in baza acelui paragraf.

Scrie un comentariu: