Personal developare pentru blogări

Continuăm epopeea transformării mele în guru de personal developare, cu un articol special pentru blogări; de fapt vă prezint nişte produse care să vă ajute în cariera de blogări, eu fiind în vârfu’ topului (da bă, ia întoarceţi monitoarele invers!)

Deşi sunt recomandări pentru blogări, parte din ele merg şi pentru jurnalişti; ceilalţi puteţi da skip.

Pâinea QWERTY – o pâine boi bio, care cu ajutorul unor ingrediente naturale şi extracte din nişte chestii secrete stimulează hemoragia de cuvinte; al doilea efect benefic ar fi că stimulează secreţia a nu-ştiu-ce-căcat de substanţe care cresc cu până la 30% viteza de tastare. Nu s-au înregistrat efecte adverse până acum.

Cafeaua Akismet – o cafea tare, cu multă cofeină, care te ţine în priză când ai multă treabă pe blog. Nerecomandată celor care au probleme cu inima. Nici pentru cei cu inima frântă de iubire. 😛

Geaca din piele de heităr – nu ţine nici de cald, nici de răcoare; are doar două funcţii bine determinate: una de design (orice blogăr care se respectă are cel puţin o geacă din asta) iar cealaltă de scut împotriva dinţilor de heităr, funcţionând pe principiul heităr pe heităr nu se heităreşte. Surse demne de încredere spun că poate opri dinţi de heităr de până la calibru’ 14,5 inclusiv.

Energizantul Link Power – care creşte cu până la 100% puterea linkurilor do-follow pe care le dai hoaverilor tăi din online. Funcţionează doar de la PR3 în sus.

Heităr Alert – alarmă de perimetru cu senzori, care detectează heitării de la primele perindări prin zona site-ului. Are funcţie GSM şi funcţionează pe principiul alarmei silenţioase. Senzorii sunt incluşi în pachet.

Buruienal Classic – ceai inspiraţional, pentru blogării care duc lipsă de subiecte; o doză asigură până la trei subiecte interesante; sau neinteresante. Excesul nu este indicat.

Grametti – cremă fină de gramatică; se serveşte unsă pe pâine, de preferinţă alături de o doză de Buruienal Classic. Face minuni pentru blogării care au chiulit prea mult de la orele de română.

Readers Decoy – după cum îi spune numele, joacă rol de momeală pentru cititori. Pachetul vine sub forma unui pachet (no shit!) în care se află bileţele cu citate interesant-amuzante. Se extrage câte un bileţel pe zi şi se momeşte onlineu’ prin canalele de comunicare. Este recomandată respectarea dozei, altfel cititorii se vor sătura de citit pe Facebook/Tuităr/shit şi nu vor mai veni pe blog.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Personal developare pentru blogări”

  1. De la sapa la mapa ! Nu-i rau, Florine! 😛 Da’ de Iroselu’ nu zici nica in toata afacerea asta de developare?

Scrie un comentariu: