Peste ani…

Mi s-a reproșat că nu mai sunt așa activă pe blog. Eu cred că scriu mai rar, dar scriu mai bine. Mă uit la articole vechi și parcă văd un film al unor vremuri îndepărtate. Nu-s așa îndepărtate, dar așa le simt.

Sunt încă într-o adolescență târzie, trăind drame de adolescență târzie dar, sunt cu un pas mai aproape de maturitate, o maturitate pe care nici măcar nu mi-o doresc. Mi-aș dori să rămând veșnic la vârsta asta, cu un viitor aparent strălucitor în față și cu tot timpul din lume să ajung la el.

Nu mi-aș dori ca peste ani să zic că aș fi putut face orice dar nu am făcut nimic. Vreau să fac orice și…fac tot ce pot! Nu sunt nerăbdătoare să ajung în viitor deși curiozitatea din mine se întreabă…multe.

Mi-aș dori ca peste ani să mă uit peste aceste articole și să râd cum sper că fac și cititorii mei când îmi citesc articolele. Și mi-aș dori ca peste ani să zic că am făcut tot din ce spun acum că vreau să fac.

Și mai mult decât orice mi-aș dori ca peste ani să pot să zic: Sunt fericită!. Indiferent de cum va fi viața mea!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

2 thoughts on “Peste ani…”

  1. Eu sper ca peste ani cand vei citi aceste articole (cel putin o parte din ele) sa nu razi, multe din ele sunt pline de esenta si pline de invataminte pt cei ce pot si vor sa bage ceva la cap. Stii bine ca sunt mult peste tine ca varsta si nu doar eu, dar asta nu inseamna ca n-am ce invata de la tine si de la altii, atat eu cat si alti cititori si nu trebuie sa ne fie rusine sa invatam de la cei din jur indiferent de varsta, sex, culoare, clasa sociala.. Stiu bine ca sunt multi superficiali dar sunt convins ca si ei citind vor ramane cu ceva in cap chiar daca pe moment doar vor rade. Asa ca sper doar sa zambesti cu placere cand vei citi articolele si comentariile si sa fii fericita ca lumea te apreciaza.

Scrie un comentariu: