Petiţia ‘Fără idioţi petiţionari’

Antet: toate petiţiile sunt nişte idioţenii; inclusiv aceasta.

Ce propun? Propun ca oamenii să fie obligaţi să rezolve nişte teste psihologice şi de inteligenţă înainte de a avea dreptul să iniţieze sau să semneze orice fel de petiţie.

De ce? Pentru că petiţiile, mai ales cele online reuşesc să adune în jurul lor atâţia idioţi încât te îngrozeşti. Nu credeţi? Iaca:

FARA femei la volan! Ele chiar daca consuma apa plata cu lamaie, ele sunt principalele vinovate de toate accidentele: Ex: Auzi, blablabla, mamica, blablabla, bani, blabla, nu ma asculti bblabla

sa le fie confiscata masina (masina in mana unui om beat = arma)

Ma gunoiule betiv, daca la londra te lasa beat la volan ramai acolo parazit alcolist, nu ai ce cauta in romania, cine te forteaza sa vii la noi

a baut? sa li se topeasca permisul de conducere in fata in direct si in reluare precum si 7 generatii de cand s-a constatat delictul sa nu mai treaca pe la examenul de obtinere a permisului.E drogat? La canal cu ei si in loc de excavatoare si alte utilaje roaba si sapa de lemn pe viataaaaaaaaaaaaaaa.

pai eu leas lua carnetu timp de 6 luni dar in astea 6 luni ias chema la analize de singe din cind in cind daca rezulta alchool sau droguri adio carnet

Sunt comentarii lăsate la un articol care promoveată petiţia ‘Fără alcool la volan’ aici, în cazul în care nu v-aţi prins.

Pentru toţi idioţii petiţionari: alcoolul nu este cea mai frecventă şi nici măcar printre primele trei cauze frecvente ale accidentelor. După părerea mea cea mai frecventă cauză a accidentelor rutiere este ‘idiot retardat şi poate analfabet la volan’.

În plus, legea nu e deloc permisivă cu şoferii băuţi care provoacă accidente mortale; nu, procurorii şi judecătorii sunt permisivi! Altfel spus, unu’ ca mine ar înfunda puşcăria lejer pentru o asemenea faptă şi cu legislaţia actuală, pe când un copil de nu-ştiu-ce mare om de afaceri sau politician va scăpa la fel de lejer şi dacă am implementa pedeapsa capitală! Problema nu e legea, ci cei care o aplică!

Apoi nu cred că poţi băga în aceeaşi oală un şofer care bea două beri şi merge cu 30 la oră până acasă cu unu’ praf de beat care merge cu 150 către alt birt/club/discotecă/insert random drinking spot here.

Pe sistemul ăsta putem sancţiona şoferii care depăşesc viteza legală cu un km/h la fel cum îi sancţionăm pe ăia care depăşesc viteza cu 100 km/h, nu? Cum nu?, aşa ziceţi voi: nu contează cât a băut, contează că a băut. La fel, nu contează cu cât a depăşit limita de viteză, contează că a depăşit-o. Hai să implementăm şi prevederea asta să vedem câţi dintre voi îşi mai sparg cărămizi în piept că ce şoferi exemplu de responsabilitate este ei, ha?

Deci problema nu e legislaţia, ci asta:

Dacă nu ştiaţi, doamna din imagine este o judecătoare a cărei poveste o puteţi citi aici. Cât timp oamenii de teapa ei sunt cei care aplică legea, puteţi să faceţi orice legi vreţi voi, dragi idioţi petiţionari!

Sursă foto: ziare.com

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

10 thoughts on “Petiţia ‘Fără idioţi petiţionari’”

 1. Mai este acum o petitie cel putin cretina din punctul meu de vedere: Reintroducerea in grila unui operator de cablu a postului Antena 2. Pai mai idiotilor, daca pot spune asa si iata ca pot, daca si asa aveti un contract semnat pe o anumita grila de programe mergeti la operator si aratati contractul. Dar pentru unii e mai usor sa dea un like/share la FB cu o cretinitate si a rezolvat problema.

 2. Serios? dau fuga să semnez, cum să-mi ia Antena 2 din grilă? Nici nu ştiam că există Antena 2 =))

 3. Singura petitie pe care as semna-o ar fi una care sa prevada exact ce a zis si Cheloo: “Sa se faca un test de 20 de intrebari. Cine ia sub X puncte sa fie impuscat in cap!” 🙂

 4. Alcoolul e alcool indiferent de brand si cantitate. Nu are ce cauta in gura unui sofer. In ceea ce-i priveste pe stimabilii care-si lasa idiotia sub forma de comentarii a lela asta nu arata decit numarul de neuroni morti ce-i au in dotare.

 5. Aia de la RDS-RCS au scos antena 2.Plm, daca tot platesti pentru el, macar sa-l ai (postul) chiar de te uiti sau nu, dar sa faci petitie pentru asta e o tampenie

 6. @Mala, deci: ori dai un pumn şi scoţi un dinte, ori dai un pumn şi omori, e tot un pumn, da? Urmările nu contează, înţeleg…

 7. Mai, daca-i din dragoste nu se pune….Hai ca glumesc.
  Normal ca nu-i totuna daca scoti un dinte sau il/o scoti pe unu(a) din circulatie pt. totdeauna. La nivel teoretic cel putin, legea sanctioneaza fiecare fapta, conform cu gravitatea urmarilor. De aia pt. o busitura nu mai ai carnet si stai pe tusa 3 luni. De aia, pt. spitalizare si despagubiri platesti de se usuca buzunarul si, asta numai daca ai noroc sa stea omu’ acolo sub 10 zile ‘, altfel ai si dosar, iar daca ghinionul se tine scai asa cum trebuie atunci ajungi la mititica, basca pagubele morale si materiale.
  Acum, la nivel practico-real…viata bate filmul si bunul simt si cred ca sufla de praf legea …sau , zi-i cum vrei.
  Cind am zis ca alcoolul n-are ce cauta in gura soferului m-am gindit la urmari …indiferent ca sunt minore sau majore.

 8. Si iata cum se intilnira, un ‘scatolog’ si-un ‘elucubrat’ pe valurile unei mari irosite’ da’ talentate ! :))

Scrie un comentariu: