Şi-a pierdut părinţii, hai să o ajutăm să-i regăsească!

Astăzi, în jurul orelor circa 14.00, un reporter de la Mediafax a descoperit o groapă nou-născută, la una dintre porţile Guvernului. Dorind să-i afle originile şi cauza pentru care stă singură şi stingheră acolo, reporterul a început să întrebe oamenii din jur, pentru că groapa nu poate vorbi încă.

E de câteva zile aici, nu ştiu de ce aţi observat-o doar acum, declară Volănel Frână, şoferul unui demnitar. Pe noi nu prea ne deranjează, că nu mergem cu maşinile personale; chiar alaltăieri m-a invitat patronul servisului agreeat de Guvern la o şaormă cu de toate şi mi-a sugerat elegant să n-o mai ocolesc, că stă acolo cu un scop, n-am înţeles eu prea bine de ce…

Catiuşa Ivanov, fată inimoasă din fire, a încercat să găsească părinţii naturali ai gropii năpăstuite de soartă, da’ se pare că nici Primăria Capitalei, nici Primăria Sector 1 nu vor să o recunoască. Astfel, trebuie să luam atitudine şi să ajutăm groapa nou-născută să-şi găsească părinţii, care probabil o caută disperată.

Daţi tweet, share şi +1 acestui articol sau măcar textului următor: găsit groapă nou-născută, înălţime aproximativ 50 de centimetri în zona Piaţa Victoriei. În momentul în care a fost găsită purta un set de jaloane alb-portocaliu şi un semn ‘drum în lucru’ galben. 

Sau, dacă cineva recunoaşte groapa din poză, e rugată să contacteze redacţia:

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Şi-a pierdut părinţii, hai să o ajutăm să-i regăsească!”

  1. E groapa “procuraturii” (ghilimele pentru ca numai neocomunistii mai folosesc termenul asta in Romania) sau a serviciilor secrete…nenorocitii astia care-s de partea lu’ Basescu. Vor sa spioneze guvernul si USL-ul.

Scrie un comentariu: