Plătiţi reclame pe Antena3.ro!

Un jeg marca Antena3.ro: găsim şi noi aşa în neant un clip (care pare lucrat, deci nu surprins de o cameră de supraveghere şi pus la liber pe net) şi facem ştire din el. Avem grijă să explicăm bine oamenilor ce vor vedea în clip, apoi punem clipul cu pricina, nu înainte de a băga fraierilor sub ochi reclama la noul BMW seria 3.

Oamenii intră, clipu’ adună vizualizări, noi ne luăm banii şi toată lumea e mulţumită. Nu contează că clipul e furat, că nu a plătit nimeni drepturi de autor, că facem bani pe munca altora. Deh, dacă nu avem inspiraţie…

De aici. A se observa ce mişto e blurată bara de sus să nu se vadă numele clipului iar watermarkul din stânga-jos e acoperit de bara playerului.

Clipul face parte din serialul Knallerfrauen (cu Martina Hill), difuzat de SAT 1, şi a fost pe youtube pentru o scurtă perioadă (a rămas în cache), apoi a fost şters la cererea SevenOne International care are drepturile de autor asupra serialului.

Sigur agenţiile se bat acum pe burtă despre cum şi-au plasat ele strategic reclamele la BMW seria 3, Samsung Galaxy Tab şi alte chestii înaintea ştirilor de calitate de pe antena3.ro, sport.ro, stirileprotv.ro, cancan.ro, videonews.ro şi absolut toată divizia de siteuri de ştiri şi agregatoare de articole.

Dap, e o metodă bună să-ţi asociezi imaginea cu furăciuni! La mai mare!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Plătiţi reclame pe Antena3.ro!”

Scrie un comentariu: