Cum te poate ucide un cretin

Săptămâna trecută, elicopteru’ ăla şmecher de la SMURD, a dat nişte ture de graţie pe deasupra satului. ‘Or fi ieşit şi ei la o plmbare, să mai rodeze elicele’, gândi mintea irosită în sinea ei. Doar că nu. Un cretin sunase la 112 şi raportase un accident între un tir şi un autobuz. ‘Sunt oameni împrăştiaţi pe câmp, ca sacii de cartofi’ – frază desprinsă din apel.

Mă rog, nu mă mai miră că în România 74% din apeluri sunt false, dar totuşi, trebuie să ai o minte destul de bolnavă să imaginezi şi să pui în aplicare un apel de acest gen. Ar fi bine să nu fi subiectul unei intervenţii în care câteva minute să facă diferenţa dintre viaţă şi moarte, că s-ar putea ca ‘oamenii cu sculele’ să fie plecaţi pe unde-anţărcat mutu’ iapa, să caute nimic, din cauza vreunui cretin de genu’.

Poate ar trebui ca utilizarea telefoanelor să devină un privilegiu, nu un drept. Să se dea examen psihologic la achiziţionare sau să ţi se interzică să te apropii de telefoane, dacă eşti prins cu fofârlica…

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Cum te poate ucide un cretin”

  1. Vroia unu sa dea o lege. Cand cumparam cartele sa prezentam buletinul. In astfel de cazuri n-ar fi rea. Poate cretinii n-ar mai face dintr-astea

Scrie un comentariu: