Politicianul apolitic

Cercetătorii de la Universitatea din Aburealăville au făcut o descoperire revoluţionară, la care nimeni nu se aştepta. Mai exact, aceştia au declarat că au descoperit politicianul apolitic.

Această descoperire este şi mai uluitoare datorită faptului că primul politician apolitic din lume trăieşte în România; mai exact, în Arad. El se numeşte Cristea Claudiu, membru PNŢCD, consilier local din partea aceluiaşi partid şi care de curând şi-a declarat echidistanţa faţă de toate partidele politice din România. 😛

Tot aici a mai fost descoperit şi primul ONG-minipartid-minipolitic-de-miniopoziţie apolitic. La fel de apolitic precum susnumitul, care este şi preşedintele acestui ONG. Se numeşte Mişcarea Arădeană şi are rolul nedeclarat de a fi anti-whatever. Spre exemplu, antitoaletarea copacilor de pe B-dul Revoluţiei.

Acum, politicianul apolitic, preşedinte de minipartid de miniopoziţie apolitic vrea să ne convingă că la Arad se plăteşte cea mai scumpă gigacalorie din ţară. Evident nu a auzit de un oraş numint Brad, din judeţul Hunedoara, unde gigacaloria costă doar 800 de lei.

Şi nu vreau să mă pronunţ dacă gigacaloria e scumpă sau nu la Arad, da’ atunci când porneşti un proiect dezinformând îţi pierzi orice urmă de credibilitate.

Şi nişte printuri să nu creadă lumea că bat câmpii:

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Politicianul apolitic”

  1. Celebru îi el deja, că are o grămadă de voluntari în ONG. Cât despre bere, sunt sigur că nu ne potrivim la gusturi 😛

Scrie un comentariu: