Ponta l-a revocat pe Barroso

Premierul României a şocat opinia publică astăzi, când, printr-o Ordonanţă de Urgenţă a Guvernului, a trecut Uniunea Europeană în subordinea Guvernului României. Prin altă OUG i-a demis pe Barroso, Rompuy şi Schulz, acuzându-i că prin politica pe care o duc, îl avantajează pe preşedintele Băsescu la referendum.

A treia OUG a fost dată pentru dizolvarea Parlamentului European, care, în opinia premierului, în actuala formulă, era o pată ruşinoasă pe obrazul Uniunii Europene.

Domnul Barroso a avut o atitudine vizibil ostilă faţă de schimbările pur democratice petrecute în România, de unde am realizat că dânsul şi mare parte din colegii lui îl apără pe Băsescu. Am dizolvat şi Parlamentul European, pentru că, prin punerea lui Adrian Severin la dispoziţia judecătorilor, s-a pornit un proces politic împotriva unui om curat, de unde a rezultat că era o pată ruşinoasă pe obrazul uniunii a declarat Victor Porca.

Cei trei demnitari europeni au apelat la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene pentru a denunţa încălcarea gravă a legislaţiei comunitare, însă aceasta nu se mai poate pronunţa, datorită unei circulare dată de Ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean.

Bineînţeles că Barroso a apelat la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, dar bănuind că şi acolo e plin cu băsişti, am trecut-o în subordinea Ministerului Justiţiei. Domnul Titus Corlăţean, fără vreo comandă de la mine sau aşa ceva, doamne-feri, a dat o circulară prin care a limitat atribuţiile CJUE la a se pronunţa doar asupra celorlalte 26 de ţări, să ne lase pe noi să ne vedem de treabă susţine premierul român.

El spune că am putea asista şi la alte schimbări: am văzut că şi doamna Merkel a făcut nişte declaraţii băsiste; am avertizat-o personal şi-i transmit acum şi public: dacă nu încetează cu atacurile la adresa democraţiei pe care am instaurat-o eu cu domnul Antonescu, voi trece Guvernul Germaniei în subordinea Secretariatului General al Guvernului şi o voi demite imediat!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Ponta l-a revocat pe Barroso”

Scrie un comentariu: