Premiile Limbă-Maro pentru presă, 2012

Bună seara, dragi cititori şi bine v-am găsit la decernarea premiilor Romanian Limbă-Maro Awards for Press, 2012. Anul acesta, desemnarea premiilor a fost o adevărată provocare, pentru că jurnaliştii perseverează în spălarea cadavrelor şi curăţarea anusurilor politicienilor după defecaţie, unii dintre ei devenind profesionişti de renume mondial.

La categoria O vând şi pe mama dacă-mi zice mogulu’, campion absolut şi detaşat este Victor Futacu, supranumit şi lingău de oamenii de ştiinţă. Acest mecca al linsului în cur s-a autodenunţat dimpreună cu toţi doctorii din ţară, în vederea spălării cadavrului premierului Copy.

La categoria Am turnat, torn şi voi turna, Sorin Roşca Stănescu şi-a surclasat în repetate rânduri adversarii. Cazul lui este prezentat sub formă de ciudăţenie atât în cărţile de drept, cât şi în cele de jurnalism. La drept, pentru că e singurul om care s-a declarat vinovat în repetate rânduri şi instanţa l-a găsit nevinovat, la jurnalism pe post de orice handicpat, oricât de prost şi lipsit de credibilitate ar părea, poate găsi de lucru în presă.

La categoria Fute-mă bade pân-adorm, publicaţia evz.ro excelează; nici un reprezentant al juriului nu a reuşit să finalizeze vreun articol înainte să adoarmă.

La categoria Ne lingem singuri în cur dacă-i nevoie, trustul Intact a depăşit sensibil trustul CMI, reuşind să scrie, cel puţin de două ori pe zi, că Antena 3 e cel mai urmărit post de televiziună din România[…]în intervalul orar 16.34-16.38, pe categoria de public urban, 75+, cu semipareză şi alzheimer.

Categoria Scriu căcaturi fără noimă, da’ spoiesc duşmanii a fost adjudecată de Lucian Avramescu care a reuşit să ne explice de ce e Barroso băsist: pentru că servitoarea lui e româncă.

Premiul Suntem mulţi, da’ proşti se înmânează cititorilor şi comentatorilor neplătiţi ai blogului lu’ Felix, turnătoru’ şef; constând într-o roabă de cîcat, acesta se va împărţi în mod egal între ei.

Concursul rămâne deschis la celelalte categorii.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Premiile Limbă-Maro pentru presă, 2012”

  1. Ai uitat de Mediafax, agenția de secrete de știri cu premiul pentru cele mai secrete și securiza(s)te știri de la Sârbu lui Băsescu. M-am întristat totuși că nu am văzut în top pe maistrul vestit (de la vesta sa prăfuită desigur) Cristoiu pentru întreaga sa activitate nemărginită de pupinbăsist reformat post-antenist. Trist rău.

    Apropo, eu de Ciutacu știu că e fan la Udrea Non-Stop, dar noa, poate îi place și cu băieții cum zici tu.

Scrie un comentariu: