Prezervativele și scopul lor (2)

Vorbeam pe undeva pe aici despre scopul prezervativelor, însă țin morțiș să vă zic că scopul lor este același, indiferent de vârstă. Adică scumpa mea, dacă te consideri suficient de matură încât să faci sex, atunci ești suficient de matură încât  să înțelegi de ce sunt necesare măsurile de contracepție! Așa că, scuza cu Am doar 15 ani nu prea ține!

Și voi, băieților, nu mai păcăliți fetele cu Scot afară când e momentul, pentru că în timpul actului se mai elibereză spermă și e suficientă ca  să rămâi însărcinată. Dacă nu ai rămas până acum înseamnă că ai avut noroc nu altceva! Auzisem de un caz în care ea era virgină și rămasese însărcinată de la o simplă joacă, adică de la preludiu, s-au giugiulit ei pe acolo, dezbrăcați și toate alea însă nu au mers până la capăt. El a ajuns la climax și câteva picături au ajuns la ea și iotiti na….că apare și bebele!

Voi, generațiile de după ’89 aveți acces la foarte multă informație, de ce nu o folosiți? Adică la un simplu search pe google afli nenumărate metode de contracepție. Eu am pus prezervative în titlu pentru că ele sunt cele mai cunoscute, dar există și altele, cum ar fi: anticoncepționalele, diafragma, injecții hormonale cu efect contraceptiv, patch-uri (plasturi) hormonale cu fixare pe piele si inele vaginale contraceptive, calotele (capisoanele) cervicale, bureții, spermicidele. Eu folosesc anticoncepționale.

Dacă vrei să știi mai multe și crede-mă că vrei, intră aici.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

2 thoughts on “Prezervativele și scopul lor (2)”

  1. Mai, daca nu-i convinge eventuala sarcina nedorita, poate ca-i convinge vreo blenoragie, sau poate un sifilis, sau poate c-o hepatita cu virus C de la care dai ortul popii dupa vreo 3-4 decenii, poate ca-i convinge un herpes pe care-l vor injura si- n cel mai sweet somn…..ca sa nu mai pomenesc de doamna Sida…
    Tricomonasu’ si Clamydia ? Astea-s deja afaceri vintage dar care-i poate face bine-mersi sa-si ia adio de la urmasi ! Sa le zic cit e de dureros si de scump tratamentul majoritatii celor insirate mai sus ? N-are rost. Fiecare pasare moare pe limba ei.

Scrie un comentariu: