Prezervativele și scopul lor

Cu excepția oamenilor, despre care nimeni nu știe ce dumnezeul meu caută pe pământ, absolut totul are un scop pentru că, în general, sunt lucruri făcute de oameni pentru oameni adică cu un scop. În consecință, și prezervativele au un scop și ăla e să vă împiedice pe voi, țăranii să faceți o duzină de copii. Întrebarea mea pentru voi este ‘De ce dumnezeul meu nu le folosiți?’.

La Vaslui, adică orașul natal, stau la casă. În cartierul respectiv sunt vreo 3 familii de pocăiți care au fiecare în jur de 10-13 copii. Eu nu pot să concep așa ceva, cum naiba să faci 10 copii? Dumnezeule doamne, sufletul meu, cruce de aur păi eu aș uita cum îi cheamă. Cred că le-aș da la toți aceleași nume de frică să nu uit cum îi cheamă. Numele ca numele, închipuiți-vă cum e să faci curat și de mâncare pentru 13 copii. Pff mie și 3 copii mi se par mulți. Unu și bun frate!

Oameni buni, folosiți prezervativul, nu vă mai înmulțiți ca iepurii că de asta suntem săraci, şi de asta se consumă resursele planetei, că suntem prea mulți. Deci, dacă rămânem fără resurse și moare Terra de foame, eu dau vina pe voi, aștia care faceți droaia de plozi!

A.M.

 

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

22 thoughts on “Prezervativele și scopul lor”

  1. Nu nu…explicatia e ca lor li se pare ca a folosi prezervativ e ca si cum ar face un avort, e acelasi pacat din punctul lor de vedere. Si religios (ce fel suna:)) ) vorbind, cam asa e… sexul pt ei e doar pt inmultire…
    Acum, daca ei se descurca cu toti plozii, treaba lor, e frumos la nunti cu multi copii, ca vin toti fratii, strangi bani etc…

  2. Teoretic e doar pentru inmultire, ca daca nu l-ar face de placere nu ar face atatia plozi, adica ar face sex pana ar face 3 copii si gata sanatate. Deci e un pic de ipocrizie ca tot de placere il fac si ei. Oricum stiam faza asta cu ca e pacat la ei, hai sa zicem dar oare restul ce scuza au? Care nu sunt pocaiti? :)))

  3. Dumnezeu i-a binecuvântat cu peste 10 copii :P, ce nu înţelegi, mai ales că tatăl e aşa virgil iar mama atât de productivă! Părerea mea, nu trebuia scris Edictul de la Milan :P.

  4. Numarul copiilor e corelat cu religia si nivelul de cultura. In general familiile cu multi copii sunt sarace si cu un nivel scazut de cultura. Familiile cu venituri peste medie si cu un grad ridicat de cultura fac unul, maxim 2 copii.

  5. Păi orice pocăit are în vocabular verbul “binecuvântat”! În cazul vecinilor tăi pocăiţi, părinţii au fost binecuvântaţi cu 30 de copii. 😀

Scrie un comentariu: