Prima zi de pelerinaj

Și din nefericire nu mă refer la credincioșii doritori să meargă să viziteze diverse locașe cu tentă religioasă, ci mă refer la miile de studenți care în prima zi de facultate au trecut pe langă sălile de curs, uitându-se la uși de parcă acestea le-ar fi spus ceva interesat. Nu știu ce le-au spus acestea însă, știu ca nici măcar unul din ei nu a fost interesat să intre în vreo sală de curs sau să cununoască vreun profesor..

Desigur, aceștia pot fi considerați studenți destul de interesați de ceea ce presupune prima zi de facultate deoarece chiar și în acest moment sunt specimene care nu își cunosc grupa, ce să mai spun de colegi sau profesori. Acest gen de indvid preferă să stea pe facebook si să întrebe dacă știe cineva în ce grupă este sau într-un caz un pic mai fericit, creatura întreabă prostii care au mers pană acum la cursuri: ”Grupa **** cineva?? ”.  Nu cretinule, pentru tine nu este nimeni!! Te lasăm să mori în comoditatea ta deoarece noi ne putem lipsi de încă un cretin în plus.

În rest, oameni de toate felurile: copii simpli, copii de bani gata, nelipsitele pitzipoance. Că doar ce, e facultate și trebuie să avem diversitate! Însa dilema mea existențială este cum pot aceste domnișoare să urce zi de zi Copoul cățărate pe câțiva centimetri?? Oare atât de mare să fie dorința de afirmare încât să nu le mai pese de durerea proprie? În fine, poate pană la sfârșitul celor 3 ani de facultate imi voi rezolva și eu dilema de nu, asta e!!! Mă risc să rămân în incultură.

Scrie un comentariu: