Proştii şi imparţialitatea presei

Tre’ să fii mare dobitoc să urmăreşti presa (în special aia politică) şi să nu ştii că toate publicaţiile îs imparţiale, doar că undele îs imparţiale cu puterea, altele îs imparţiale cu opoziţia. Nu numai la noi se întâmplă chestiile astea, e o constantă a democraţiei.

Dintre toate trusturile de presă însă, Intact îi ăla care poate fi cel mai puţin de imparţialitate. Da, ăla la care Bădiţa Mircea urlă din toţi rărunchii că Băse are publicaţii cumpărate să-i facă propagandă e cel mai puţin îndreptăţit s-o ardă vertical, fiind plătit direct, cash, de Felix turnătoru’ securist, preşedinte de partid.

Asta-i ca şi cum o târfă penală, de pe centură, ar spune despre o fată de la chat că-i curvă, iar despre ea ar spune că e o fată cinstită, care-şi câştigă traiu’ decent, prin vânzarea trupului. 🙂 Serios, aşa mi se par mie Badea&co când o ard deontologic, acuzându-i pe alţii că scriu plătit, la comandă.

Proştii suntem noi, ceilalţi. Dacă citim Intact suntem proşti că votăm cu Băse. Dacă citim Eenimentul Zilei, spre exemplu, suntem proşti că votăm împotriva lui. Dacă-i citim pe toţi, suntem proşti că nu mergem la vot. Nu există cale de mijloc, prost eşti oricum.

Bineînţeles că cel mai prost îi Badea, care citeşte toate ziarele, la emisiune. 😉

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Proştii şi imparţialitatea presei”

Scrie un comentariu: