Puterea necuvintelor

Am ales un titlu foarte baban pentru o postare fără idei, lipsa de idei fiind evidentă şi din frecvenţa cu care scriu pe blog în ultima vreme. Cert îi că-s destul de ocupat, deci am o scuză oarecum valabilă: montez cabine de duş în sistem breaking.

Pe tuităr se anunţă noi conferinţe social media, foarte tari, vă zic! Bun, io am fo’ la vreo două conferinţe din astea şi la prima am aflat câteva chestii noi, da’ la a doua m-am plictisit al dracu’, că se discutau aceleaşi chestii, aceiaşi spicări, aceleaşi idei rosogolite. Părerea mea: dacă aţi fost la o conferinţă şi n-aţi băgat la cap, n-are rost să mai mergeţi la alta. Iar dacă aţi băgat la cap, tot n-are rost, că n-are rost să înveţi aceleaşi chestii de mai multe ori.

Şi din ideile de mai sus s-a născut inovaţia mea genială, vă zic, fiţi pe fază: bă’, hai să ne adunăm nişte heitări într-un loc şi să ţinem o conferinţă anti-social-media. Deci o conferinţă unde spicării vin cu non-prezentări, nu spun nimic, stau doar câteva minute în faţa audienţei, apoi se cară. Punem şi-un proiector, pe care nu va rula nimic, că-i în trend!

Nici invitaţii să n-aibă voie să palavragească între ei (ori suntem anti-social-media, ori nu mai suntem!). Punem 500 de lei intrare, că spicării fac eforturi considerabile să ţină non-discursuri şi nu vrem să vină lume din afară (că suntem anti-social-media, repet, că văd că n-aţi înţeles!).

O să mă-ntrebaţi de ce ar veni cineva la o asemenea conferinţă? Pentru că ar fi prima conferinţă la care te poţi întâlni cu oameni neimportanţi din social-media şi poţi bea o bere fără să te toace la icre cu poveştile lor de succes şi despre cum poţi să faci nimic din nimic.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Puterea necuvintelor”

Scrie un comentariu: