Puţină dreptate

Probabil ştiţi cu toţii deja că dom’şoara criminală de la medicină a solicitat să fie eliberată pentru că rămase gravidă şi vrea să nască în libertate. Solicitare care, spre uşurarea oamenilor care mai au doi-trei neuroni valabili în tărtăcuţă, a fost respinsă pentru că procurorul a mirosit ‘un plan’ de a spăla putina, iar judecătorul l-a crezut.

Partea amuzantă din motivarea cererii de eliberare e că domnişoara ‘cunoaşte gravitatea faptelor ei, da’ îşi doreşte o familie’. No shit! V-o închipuţi aşa, cu bisturiu-n mână, tranşând un cadavru cu precizie, ca la medicină, apoi în imaginea imediat următoare în postura de mamă grijulie, care leagănă un copilaş? Parcă ceva nu se leagă, aşa-i?

Să nu mai întreb ce poate învăţa un copil de la o mamă prostituată wanna be+criminală şi un tată (după cum specula presa la un moment dat, se poate să nu fie adevărat) traficant de droguri? Cred că singura lui şansă la o viaţă normală e să fie plasat în adopţie sub anonimat şi să nu afle nimeni niciodată cine sunt părinţii lui.

Mai mult, nu înţeleg de ce a avut voie să rămână gravidă. Sincer, nu înţeleg de ce un criminal are dreptul la vizite cu futai inclus. Ştiu îs un insensibil, inuman, cum vreţi voi! Da’ ia mai gândiţi-vă o dată la imaginea cu tranşatu’… Eh, asemenea specimene nu ar trebui să aibă dreptul la sex, pentru că şi interzicerea acestui drept face parte din pedeapsa privării de libertate. Să facă sex cu degetele până-i ajung în stomac! Am zis!

Şi ţin să-i felicit pe domnii procuror şi judecător care s-au ocupat de această cerere (după părerea mea) foarte deplasată!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

One thought on “Puţină dreptate”

  1. Pai daca n-a fost fata lu’ tata…?!
    Pe de alta parte…eu una as aplica o singura regula: dinte pt. dinte. Cred ca Divinitatea a stiut ce-a stiut de n-a vrut ca sa fiu magistrat ci… :))))

Scrie un comentariu: