Reclamă inutilă, pentru Real

Dacă reclama celor de la Selgros, despre care am scris aici, e penibilă, cel puţin din punctul meu de vedere, cea pe care o face Real (nu Madrid, ci hipermarketul Real) 😀 e de-a dreptul inutilă. Pe Pro Tv, la 23 şi ceva minute o ofertă pe care n-am văzut-o la alte magazine mari ne face cu ochiul. Jumătate din TVA se returnează sub formă de voucher, pentru cumpărături în valoare de cel puţin 150 de lei. Sigur, în ţările unde oferta nu e ca un OZN, scumpă la vedere şi cu apariţii din an în an, iar TVA-ul nu a ajuns încă la 24%, poate n-ar fi băgată în seamă. Dar 12%, cănd poate o persoană face cumpărăturile pentru toată familia şi ţinând cont de isteria sărbătorilor…nu e de neglijat.

Nu v-am spus însă în ce perioadă e valabilă oferta…este doar pentru astăzi, 12 decembrie. Iar hipermarketul Real a găsit de cuviinţă să cumpere publicitate şi să difuzeze reclama pe 12 decembrie, la ora 23:00. Care-o fi logica?! Cumperi cinci difuzări în prime-time şi primeşti bonus alte cinci, transmise când cumpărătorii ţintă se-ntorc pe partea cealaltă?! Sau îşi imaginează cineva că moşul de la parterul blocului îşi ia haina cea bună, îşi aranjează decoraţiile comuniste, cheamă taxiul, că doar zăpada e până la genunchi şi se duce la Real, nu cumva să piardă oferta?!

3 thoughts on “Reclamă inutilă, pentru Real”

  1. Păi la 23 e oricum închis :P, da’ să ştii că reclamele ăstea sunt pentru a te face să te gândeşti ‘oau, uite ce ofertă, păcat că n-am fost pe fază’.
    @Mitzaa au mai rămas patru, printre care şi cel de la Arad (pe celelalte trei nu le mai reţin).

Scrie un comentariu: