Reforma în agricultură

Vă tot futeam io la cap că îi mare nevoie de o reformă serioasă în agricultură şi iată că aceasta a început. Nu oricum, ci în stil mare: cu un site de 25 de milioane de euro, care nu ştie şi nu face nimic. Mai mult, producătorii agricoli şi fermierii n-au nici cel mai mic habar despre proiect; despre site, nici atât.

Manafu se întreabă cum se va măsura succesul proiectului la final. Io vin cu o idee: având în vedere că un tractor şmecher costă vreo 100.000 de euro, zic să comparăm banii produşi de site (bani europeni contractaţi cu ajutorul lui, că asta îi e menirea, de fapt) într-un an, cu valoarea muncii depuse de 250 de tractoare şmechere în acelaşi an. Hm?

P.S. Dacă ştiţi să faceţi siteuri, eu zic să faceţi rost de un contract cu o instituţie publică, ar fi singuru’ de care aveţi nevoie şi nu cred că trebuie să mai lucraţi altceva, vreodată.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Reforma în agricultură”

Scrie un comentariu: