Refuz public

Uite ce e: tu pari un băiat bun și apreciez sincer interesul dar, nu am să ies niciodată cu tine. Nu sunt atrasă de tine din niciun punct de vedere (cu atât mai puțin fizic). Cred că ai personalitate dublă. Pe de o parte, te arăți sigur pe tine, mândru și chiar arogant (și nu în sensul bun) pe alocuri. Pe de altă parte, ești insistent (și nu în sensul bun), nevoiaș din punct de vedere emoțional, presupui multă atenție, muncă și efort.

Ești ca o femeie nesigură căreia trebuie să-i spui constant cât de frumoasă și isteață e doar pentru a-i ridica respectul de sine. Când încerci să agăți, îți faci complimente ție nu persoanei la care vrei să ajungi. Call me old fashion, dar eu cred că nu așa se face.

Cu toate astea, ai impresia că poți avea orice femeie. De unde și impresia mea că ai personalitate dublă. Plus de asta, se vede treaba că NU poți avea orice femeie.

Părerea mea personală este că ar trebui să te lași de hobby și să rămâi la lucrurile pe care știi să le faci. Contrar opiniei tale, nu scriu articolul ăsta pentru a te răni. Asta ar însemna să-ți acord prea mult credit. Scriu articolul ăsta din motive pur egoiste și anume, să-ți arăt cât de mult îmi displaci și poate așa, mă vei lăsa în pace.

Înainte să te înfurii, ți-aș sugera să fii recunoscător că nu am dat nume. Atât.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

3 thoughts on “Refuz public”

Scrie un comentariu: