Reguli pentru bărbaţi

Pentru că lumea a cerut, bărbatu’ lu’ articolu’ ăsta.

1. Nu ducem fata în oraş dacă n-avem bani. Dacă ea insistă să ieşim, îi explicăm că suntem în perioada aia dificilă a lunii (dacă nu ştiaţi, echivalentul perioadei de menstruaţie la bărbaţi este perioada de câteva zile dinaintea salariului, când n-au bani de bere).

2. A trecut de mult vremea când era cool să folosim înjurături pe post de semne de punctuaţie; se abrogă dacă suntem la o ieşire cu băieţii.

3. Nu plângem după femei; de fapt nu plângem după nimic, niciodată. Mai ales nu plângem de faţă cu femeile, că suntem bărbaţi, ce păru’ meu de pe picioare?În plus, femeile au nevoie de bărbaţi puternici lângă ele, nu de o plângăcioasă cu barbă, cu care să se întreacă în lacrimi.

4. Dacă mergem cu băieţii să rupem norma, anunţăm fata să-şi găsească ceva de făcut, să nu ne sune din cinci în cinci minute sau să ne caute. Dacă nu-nţelege, găseşte-ţi alta.

5. Dacă fata nu vrea să vină la tine, nu o forţa; surse demne de încredere declară că dacă eşti aşa ţăran încât n-o poţi convinge să vină la o cafea, n-o s-o poţi convinge nici să se fută cu tine. Şi n-o chemi doar să vă jucaţi pe Wii, nu?

6. Dacă afli că unu’ ţi-a futut/îţi fute prietena, invită-l la o bere; cinsteşte-l cum îl cinsteşti pe cel mai bun prieten al tău şi vorbiţi despre maşini, fotbal sau orice altceva vă pasionează, nici un cuvânt despre femei. La urma urmei, ţi-a demontrat că îţi iroseai viaţa alături de o curvă, deci ţi-a făcut un mare bine!

7. Nu vorbi urât cu femeia ta şi mai ales nu o fă curvă/zdreanţă/târâtură/whatever. Indirect te jigneşti pe tine pentru că eşti atât de prost să stai cu aşa femeie. Se anbrogă în timpul partidelor de tenis de plapumă, dacă-i place să-i vorbeşti murdar.

8. Nu futem cea mai bună prietenă a iubitei; cea mai bună prietenă îi va mărturisi altei cea mai bună prietenă ş.a.m.d. Sigur o cea mai bună prietenă număru’ infinit plus unu îi va spune celei mai bune prietene infinit plus doi, care e chiar iubita ta. E o axiomă.

9. Nu futem prietenele prietenilor, că nu se face; se abrogă dacă o faci când eşti aproape sigur că el o fute pe a ta şi vrei să fiţi chit.

10. Nu stăm cu o femeie în care a intrat deja juma’ de gaşcă/cartier/oraş. Futem şi dăm mai departe, că aşa se cuvine. Se abrogă dacă nu o mai vrea nimeni sau are boli venerice.

11. Înainte să te implici sentimental bagă bine la cap: nici chiar iubirea vieţii tale (wtf means that) nu a durat/va dura veşnic! Femeile sunt ca maşinile: unele se duc, altele vin. La fel sunt şi şansele de-a vedea sau conduce mâine una mai frumoasă şi mai bună decât aia de azi.

12. În orice situaţie, îţi conduci femeia acasă; chiar dacă v-aţi ciondănit, sunteţi supăraţi sau aveţi alte probleme, nu fi ţăran să o laşi cine ştie pe unde. Se abrogă dacă ea refuză explicit.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

4 thoughts on “Reguli pentru bărbaţi”

  1. faceam o supozitie ….competitie pe articolele complementare , vot pt tine sau pt adriana? ar fi o competitie stransa…cred ca s-ar termina cu remiza :d

Scrie un comentariu: