Revenge is sweet

Dacă răzbunarea e arma prostului, înseamnă că proștii știu să se distreze! Personal, prefer să fiu o proastă care să se distreze decât o tipă deșteaptă călcată în picioare. Oamenii care zic că răzbunarea nu te face să te simți mai bine, mint de-ngheață apele! Răzbunarea te face să te simți al naibii de bine! Orice chestie minoră care îl afectează pe cel ce te-a rănit o să te facă să simți că roata într-adevăr se-nvârte. Numai că…uneori roata aia needs a little push.

Așa că, dragele mele (și cred că și dragii mei) iată câteva metode (practicate unele de mine, altele de prietene de ale mele) de a regla conturile :

1. Cred că multe dintre voi ați bănuit la un moment dat că iubitul mai are ceva cu fosta. Dar ce te faci când găsești dovada concretă? Gen un email în care el îi spunea ei Mi-e dor de tine puță mică, cel puțin eu asta am găsit. Ce-am făcut? Mi-am confruntat iubitul Ce-i cu emailul ăsta nenorocitule?. La început, a zis că între ei este o relație foarte frumoasă de amiciție, apoi a început să o numească pe ea țărancă, proastă etc. în încercarea de a-mi arăta mie că nu e nimic între ei. Norocul meu a fost că toată conversația cu el a fost pe messenger întrucât el era plecat din țară. Iar eu, ca o fată bună și sinceră ce sunt, am vrut să-i arăt ei ce amic bun are, așa că, copy-paste! It felt so damn good! Mai ales că a ieșit ditamai scandalul că ei mai aveau afaceri and shit amândoi.

2. Prietena mea a fost lăsată de iubitul ei pentru alta. Tipa pentru care a lăsat-o avea și ea o relație și îl înșela pe ăla cu iubitul prietenei mele (omfg, telenovele). Apropo, cât de prost tre să fii să-ți lași iubita de ani de zile pentru una care are o relație și nu e sigură că vrea să iasă din ea? Dar asta e altă discuție. Prietena mea a zis că ea știe cum este să fii înșelată și crede că prietenul tipei are dreptul să știe ce se întâmplă. Așa că, l-a invitat la o discuție. Imaginați-vă uimirea nenorocitului când tipa l-a sunat și i-a zis că prietenul ei știe de ei și că trebuie să se despartă de el pentru că vrea să-și salveze relația. Mititelul, single again?

3. După vreo 5 luni de relație, am aflat că iubitul mă înșeală. Întâmplarea a făcut ca atunci când am aflat singura cheie de la garsoniera lui să se afle la mine. Avusesem ceva de făcut la el și el era la serviciu. Stăteam la etajul 7 pe atunci, vă dați seama ce căzătură mișto a luat cheia și ce tare s-a simțit telefonul Cred că va trebui să dormi pe străzi în seara asta, scumpete mică!. Motherfucker!

4. Nimic nu te face să te simți mai bine decât atunci când fostul îți trimite un sms Vrei să dormim împreună? și tu răspunzi Am o ofertă mai bună.. Nu contează că după ce am trimis mesajul m-am dus acasă și m-am culcat…singură. E și mai mișto dacă îi zici Caut ceva nou sau Hmmm, pe tine deja te-am încercat…ești trecut.

Asta-i tot ce am până acum, dar dacă îmi mai trece câte o chestie prin cap sau chiar mai fac vreo ceva, nu ezit să vă zic. Și da…știu că îs faze copilărești dar mai țineți minte ce tare ne distram în copilărie?

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

7 thoughts on “Revenge is sweet”

  1. Nu esti decat o frustrata. Nu ar fi mai simplu sa-ti vezi de viata inainte? Poate ca “aia” suge pula. Tu oricum nu o faci, deci nu poate fi termen de comparatie. Poate ca “aia” nu are clontul asa de mare ca tine. Poate ca “aia” nu-l cauta in telefon sa vada care sunt ultimele 10 apeluri…. Poate de aia a ajuns sa futa altceva. Incearca sa cauti la tine in ograda problemele si vezi daca tu esti 100% ok.
    Ia sa vedem, publici postul asta? Nu, nu sunt cel a carui cheie a plecat de la etajul 7.

  2. Eu sincer sunt de parere ca revenge is sweet <3 ….esti bun,esti luat de fraier…a lasa de la tine,de fapt lasi persoana x sa te mai calce o data pe cap…a mai da o sansa,de fapt lasi persoana sa te dezamageasca again…si multe alte ganduri de ale mele care pun pariu ca sunt adevarate…Pana acum 1 luna nu eram de acord cu razbunarea,credeam la fel ca e arma prostului.Dar si bunatatea ce e??? E un mijloc prin care te lasi calcata in picioare right 😉 !Asa ca am stat putin si m-am gandit si mi-am dat seama ca trebuie sa tratezi cum esti tratat deci…nu caut eu motive de razbunare,oamenii mi le dau…ocazii?nici nu mai vb se ivesc singure..eu nu fac decat sa dau un impuls situatiei 😉 Nice! Trebuie si altii sa simta cum e sa fii lasat fara suflare 😉

Scrie un comentariu: