Review tabletă E-boda Impresspeed E1

Vă spuneam io cu ceva vreme în urmă că sondez piaţa după o tabletă ieftină şi ok. Nu pentru cine ştie ce operaţiuni complexe, mai mult pentru citit/scris, muzică etc. Pe la începutul săptămânii trecute am citit că E-boda a lansat Impresspeed E1, prima tabletă a mărcii, cu preţ de vreo 600 de lei şi specificaţii destul de bune pentru preţul respectiv.

Pentru a afla mai multe informaţii am căutat un review făcut de un om care a pus mâna pe ea, a încercat diferite aplicaţii şi a văzut cum se mişcă. Fix pula, pentru că siteurile româneşti specializate pe recenzii de gadgeturi sunt de fapt specializate pe a  repeta ca papagalii specificaţiile publicate de producători.

Sau, dacă a făcut cineva o recenzie adevărată, e greu de găsit din moment ce nu apare în prima pagină pe nea’ Google. Aşa că am trimis un mail departamentului de vânzări şi le-am propus să-mi trimită o tabletă în teste, să scriu o recenzie (poate e greşeala mea că nu le-am explicat că am şi un interes personal în a testa tableta lor, adică ar fi fost posibil să cumpăr chiar eu una, da’ mi se pare irelevant).

Nu mă deranjează faptul că n-au trimis nimic (nici pe departe, nu îs io pesă aşa importantă pentru onlineul românesc) cât mă deranjează cu nu s-a sichisit nimeni să-mi spună mulţumim de propunere, da’ avem deja expunerea pe care ne-o dorim sau chiar eşti prea mărunt. E alegerea fiecăruia cum şi cu cine colaborează, da’ frumos e să răspunzi oricui îţi propune o ofertă de colaborare.

Închei prin a vă spune că e puţin probabil să mai cumpăr vreun produs al acestei firme, nu pentru că mi-e ciudă că nu mi-au dat tabletă în teste (deşi mi-e puţin :P) ci pentru că am o vagă bănuială că răspund la fel de repede şi dacă le sesizezi o problemă sau ceri ceva lămuriri în legătură cu produsele lor.

Update. Ca să mă asigur că nu intru în spam, am folosit şi forma de contact de la ei de pe site. Şi da, le-am dat şi detalii despre număru’ de vizitatori, PR etc.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

6 thoughts on “Review tabletă E-boda Impresspeed E1”

  1. Florin. Informeaza-te inainte de a arunca aiurea cu noroi. Vezi ca au o politica de retur foarte OK. Daca nu iti place produsul iti iei banii inapoi. Adica ai cam 30 de zile sa o testezi. Mi se pare decent. Bafta!

  2. Păi în ce fel am aruncat cu noroi? În faptul că nu catadicseşte nime’ să răspundă la un mail? Era greu de scris ‘bă o cumperi şi dacă nu-ţi place o trimiţi înapoi’? De ce mai au formă de contact şi adrese de mail pe site?

  3. Un „review” demn de cei care nu au răspuns. Poate ar fi fost bine să sări peste partea cu „fix p__a” deși mă gândesc că poate (doar) de-asta te-ai gândit să scrii despre tabletă. Apropo eu căutam doar un review de-adevăratelea despre tabletă și nu despre …

Scrie un comentariu: