Rockerii și Underground-ul

Mult timp am avut o părere nu tocmai bună despre rockeri. Modul lor de a se îmbrăca, vorbi și merge, muzica ascultată, jointurile și stilul de viață în general, nu corespundeau cu părerile mele despre viață. Nu e ca și cum nu-i suportam sau eram hater,doar că era ceva de genul Atâta timp cât nu-mi stai în cale, fă-ți treaba!.

A. este o tipă pe care o cunosc din liceu,nu am avut noi prea multe tangențe, mereu am crezut că nu avem mai nimic în comun. Ei bine, uite că s-a întâmplat ca în ultimul timp, să încep să ies cu ea și să descopăr o tipă super de mișto cu care chiar am multe în comun și chiar gândim cam la fel. Așa se face că, datorită ei, am ajuns în Underground., pentru că Fată o să-ți placă pentru că și tu ești mai ciudățică uneori.

Undergound-ul se zice că e plin de rockeri care dau din cap. Ei bine, nu e chiar așa! Rockerii știu să se distreze, ei se îmbracă cum vor și se simt bine, nu le pasă de ce zic alții. Ei dansează așa cum simt și știți ce? Ei chiar dansează nu doar dau din fund și dansează ca să se distreze nu ca să agațe. Ei dansează cu tot corpul. Ei beau bere și yagger pentru că asta le place. Ei dansează cu berea în mână pentru că cel mai important e să te simți bine nu să stai la bar cu nu știu ce cocktail colorat și să dai din fund în timp ce scanezi bărbații.

Deși,așa cum zice A. Fată, în adâncu sufletului tot piți ești, m-am distrat și o să mai merg!

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

7 thoughts on “Rockerii și Underground-ul”

  1. In anul 1 de fac. am stat in camera cu un rocker de la mama lui. A venit cu un pick-up, un sac de discuri si multa cultura muzicala (nu numai rock) si generala. Rock-ul nu inseamna neaparat par lung si scuturat din cap. O sa mai vezi si alte diferente dar trebuie sa ai firea de asa natura sa te prinda acest curent.

Scrie un comentariu: