Rubrică nouă: Mari muişti

O rubrică nouă, în care-şi vor găsi locu’ mulţi:

Liviu Mihaiu acest am scris un proiect şi am luat banu’ european; are doar avioane şi păsări călătoare în cap, la propriu:

A apărut la teve să se laude cum salvează el delta; după care nişte unii dornici de sălbăticie s-au apucat de excursii prin deltă să vadă ce şi cum; timp în care au dat foc la 300 de hectare de vegetaţie. După care Mihaiu o băgat capu-n carapace, da’ amu’ vrea să-i dau subscribe pe Facebook; că, aşa cum se cere pentru a fi un tree-huger desăvârşit, are poveşti moralizatoare cu Dumnezeu. Marş!

Radu Moraru am intrat în top 10 din prima. Nu pot să-l iau în serios ca blogăr, în ruptu’ capului, din neşte motive: 95% din articolele lui îs despre Mircea Badea. Care Mirciulică îşi vede de ale lui. Apoi 95% dintre postacii Nasului (nu naşului) din cur semnează cu nume extrem de inteligent alese gen George, Ion, Cătălin; nu scriu nimic cu referire la subiectul dezbătut, ci despre ‘naşul pe sticlă, alături de tine, când o să mai intri la tv, ai dreptate, mogulii îs naşpa, etc’. Din ăştia am văzut maxim trei care au ataşat link extern la peudonimele cu care comentează din care unu către google.com şi unul către www.. Sunt curios ce adrese de mail deţin postacii…

Jegu’ Hotnews.ro, portal finanţat din bani europeni (cu girul ştim-noi-cui) vine cu un material video intitulat Pro şi contra Roşia Montană: Ce spun localnicii. Bun, zic în sinea mea, ia să întrebăm localnicii (crezând cu o naivitate extremă că au mers pe stradă şi au întrebat oameni la întâmplare). Când colo, au făcut ei o selecţie a unor reprezentanţi ai societăţii civile, deci canci feedback real!

Dana Petaca (al treilea clip) e absolut delicioasă. Mă întreb cum îs ceilalţi studenţi din organizaţie dacă analfabetisma asta îi vicepreşedinte: Noi până în momentul de faţă avem 60 de tineri în asociaţia noastră, bineînţeles că pe a început universitatea (!?), noi o să avem campanii de recrutare a de noi membrii, aşa că vom avea cât mai mulţi tineri în asociaţia noastră[…]a localităţii din Roşia Montană[…]avem proiecte pe educaţie, pe tineret (!?)[…] Fain, tu peneplenă, fain!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: