Ruşine Antena1, ruşine Tristul Intact!

Mai avea cineva vreo îndoială că Tristul Intact e plin de jeg(uri) şi mincinoşi? Păi să vedem: Antena3.ro face publicitate la BMW înaintea unui clip furat de pe net. Antena1 are transmisiuni în direct cu bucile lu’ Boc. Pastorul Gâdea face oamenii proşti şi dobitoci în direct la Antena3 şi tot acolo Badea Mircea are crize de isterie sistematice în fiecare seară.

Ultimu’ jeg al mărcii este un reportaj făcut la tarabele din piaţă, unde o duduia Mirela apare de două ori în 40 de secunde. Partea nasoală îi că prima dată apare pe post de bugetară săracă care nu-şi permite decât două roşii iar a doua oară cântăreşte de zor alte roşii pentru muşterii din piaţă. Detalii aici şi aici.

Ca şi cum nu s-ar fi mânjit cu destul căcat, vine doamna Dorothea să ne explice că de fapt, toate ştirile de la toate toate televiziunile se fac aşa. Adică, aşa, un fel de denunţ în masă; cum fac şi politicienii: ştim că Guvernul actual fură, da’ toate au furat.

Bonus, au şters şi reportajul de pe site să nu mai vadă lumea jegu’. Doar că unii au fost destul de inspiraţi şi au avut grijă să nu dispară subit. Cum zicea un clasic în viaţă, internetu’ nu uită.

În loc de concluzie:

UPDATE: aici se vede cum au tăiat reportajul; sunt atât de proşti încât l-au tăiat cu o secundă mai târziu şi jegul e tot acolo. Trăiască!!!

UPDATE 2: au scos din nou videoclipul din linku’ de mai sus, probabil să-l mai taie puţin. Profesionişti, nene!

UPDATE 3: au pus reportajul la loc în forma iniţială; şi-au dat seama că e prea târziu să mai bage mizeria sub preş?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Ruşine Antena1, ruşine Tristul Intact!”

Scrie un comentariu: