105 thoughts on “Rușine OKAZII.RO!”

 1. uite, las la o parte toate rautatile si jignirile si te intreb la cel mai frumos mod! tie chiar nu iti pasa sau nu te intereseaza ca esti semianalfabet? nu te doare, nu ti-e necaz sau rusine? oare de ce suntem noi obligati sa iti urmarim tie limbajul saracacios si gramatica dezastruoasa?

  hai sa luam un mic exemplu:
  “Daca te tine de ce nu iti pui numele pe care ti la dat mata si te ascunzi” –
  la = se scrie l-a in contextul tau
  mata = se scrie ma-ta(cauta melodia Krem & Sector 7 – Ma-ta are cratima!)
  o virgula si un semnul intrebarii nu ar fi stricat.

  vezi prietene cum e treaba cu “prostul cel mare”? as crapa de rusine sa fiu in locul tau, nicidecum nu as deveni razboinic! dar nu dispera! omenirea are nevoie si de prosti pentru a-i manipula. doar n-or sa dea cu sapa cei cu scoala! :))

 2. am sa scriu pentru ultima oara oricum mi-am dat seama ca e o caterinca prosta ce se petrece aici dat tin sa evidentiez ca esti din nou PROST si RETARDAT pentru ca dupa cum nu ti-ai dat seama aici se dezbate hotiile sitului okazio vaca proasta si nici decum vreun comentariu privind gramatica limbi romane , dar tu faci parte cu siguranta dintr-e cei care ajung acasa si cind ajung cu nevasta in pat o linge in loc sa o F…. vezi tu in viata unui cu malaiul iar altul nici decum tu cu F…..L

 3. bai Paule, tipul de mai sus iti arata cu dovezi ca esti prost si tu tot ii dai inainte! cica “se dezbate hotiile”. Se dezbat bai boule!

Scrie un comentariu: