Să fii bărbat – ghid practic

Era o vreme când puţoii de liceu (cum eram şi eu p-atunci – neanderthal sau cum îi zicea) se străduiau să arate a bărbaţi. Adică, aşa…mai macho-like! Drept îi că pe atunci şi muierile apreciau bărbaţii pursânge şi un cuplu de liceeni nu arăta ca un cuplu de lesbiene.

Cum vremurile se schimbă (şi deşi mie îmi place să mă consider oarecum deschis la nou, îs cam depăşit), se schimbă şi masculii. Adică…vorba cântecului vă-mbrăcaţi ca nişte pizde să vă placă pizdele. Nu dude, nu-i ok să ai creastă de papagal roş-verzuie pe mijlocu’ ţăstei! Nu-i ok să te pensezi ca muierile, să-ţi dai cu fond de ten, ruj, lac de unghii, cremă Ghioambe catifelate, etc.

Cureaua se poartă pe sânga, şliţu’ pe dreapta. Că o ţii cu dreapta când te pişi la ţintă, nu? Nu, nu-i ok să te pisiceşti ca pizduţele pubertine, să iubeşti iepuraşii pufoşi, să ai camera plină de pluşuri. Nici să scrii statusuri sensibilo-penibile. Nici să-ţi tai venele de iubire. De asemena am coşmaruri cu buci păroase întretăiate de tanga.

Nu-i cool să ai pantaloni care te strâng de coaie. Dacă simţi cea mai mică presiune pe bile, aruncă-i! Ţi-au rămas mici, sau i-ai luat mici din start. Nu, chiloţii cu danteluţă a la Botezatu’ nu te fac mai sexy, doar mai gay-like. Nu-i cool să porţi ciocate cu pinteni dacă nu eşti la călărie. Nu-i ok să porţi cizme gie gumă dacă nu eşti la săpat şanţuri sau agricultură.

Îi bine să-ţi tai pătrunjelu’ de prin zonele intime să nu arăţi ca o maimuţă, să-ţi tai unghiile, să te tunzi (pe bune, nu mori dacă îţi taie păru’), să-ţi dai cu after-shave, deodorant, parfum de bărbaţi şi să te-mbraci în haine care îţi scot în evidenţă masculinitatea. Atât!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

9 thoughts on “Să fii bărbat – ghid practic”

  1. Mai sunt si aia cu bo$$ de bo$$ mafiotul. Nici pe aia nu prea ii inteleg. Aia deja duc masculinitatea la extrem :))

  2. Din articolul asta sa facem afise pe care sa le lipim in autobuze, pe stalpi, in cluburi, la intrarea in scara blocului si mai ales in scoli.

  3. Pingback: polimedia.us/fain

Scrie un comentariu: