Să fiu blogger profesionist…

Nu e un secret faptul că nu mă consider mare blogăr. Nici nu sunt, de altfel. Dar când o să cresc mare, vreau să mă fac blogăr profesionist! Iar în vederea acestui lucru am elaborat un plan pe termen mediu:

în primul rând, pentru a deveni o sculă de blogăr, va trebui să îmi cumpăr nişte scule mai performante.

Aşa că de pe acum mă gândesc cu ce voi schimba netbook’ul Asus din dotare, probabil cu un Toshiba, care trebuie neapărat să aibă SSD (prietenii ‘ştie’ de ce şi cum :)) . Mă gândesc serios să îmi iau şi o tabletă, ceva de la Samsung (pe considerentul că Apple vede în ei concurenţă, dacă se ocupă cu mârşăvii). Că aşa’i amu la modă, să gâdilăm un touchscreen, în loc să folosim tastatura

Apoi, va trebui să’mi cumpăr un DSLR serios, un blogger adevărat nu face fotografii cu camera telefonului mobil! Poate chiar şi o cameră Full HD, dacă’i voi găsi utilitatea. Şi un reportofon ar fi bun, să nu’mi mă mai autointervievez direct în scris, poate pierd vre’o idee! 😀

Şi bineînţeles, nu în ultimul rând trebuie să găsesc un telefon care să mă satisfacă în aşa măsură încât să renunţ la bătrânelu’ deja Sony Ericsson Xperia X1. Momentan aş opta pentru un Samsung Galaxy, dar încă nu sunt convins.

Şi bineînţeles că le’aş lua de la Azerty.ro, pentru că acolo le găsesc pe toate la un loc la preţuri foarte bune!

A, şi să nu uit, că şi acest articol participă la concursul organizat de Blogal Initiative.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

Scrie un comentariu: