Să ne pară rău pentru Năstase!

E de domeniu’ absurdului cum nişte limbi maro ne îndeamnă la empatie pentru Bombonel-fular după tragedia de aseară. Că vezi doamne, a fost el judecat politic şi n-a mai rezistat, dă aia a încercat să se sinucidă.

Culmea e că ar trebui să ne simţim şi vinovaţi pentru el, că ţara noastră e de căcat şi ne uităm impasibili cum acest sfânt, care-a făcut atâtea lucruri cumsecade pentru naţiune e persecutat de maleficul şi atotputernicul chior. No shit!

Ok, tre’ să fii foarte prost să crezi că unu’ cu banii şi puterea lui ar putea fi terfelit ampulea prin instanţe. Chiar foarte multe instanţe. Că nu-i un neica-nimeni, să-l tot paseze judecătorii între ei… Tre’ să fii şi mai prost să nu-ţi aminteşti ce privatizări a făcut guvernu’ condus de el.

Tre’ să fii mult prea prost să crezi că a vrut să se sinucidă, e doar o fanfaronadă ieftină şi o metodă de a ocoli executarea pedepsei. Tre’ să fii extrem de prost să crezi că un om care împuşcă păsări în zbor nu-şi nimereşte propria ţastă.

Tre’ să fii prost tare să crezi că un om împuşcat în gât se cară pe targă cu un fular legat la gât. Sau că Rus a trimis salvarea preventiv, pentru că vorbise cu Bombonel la telefon. Să nu mai zic că poliţia trebuia să intervină doar dacă nu se prezenta el singur în arest în termen de 24 de ore.

Povestea e cusută cu mulţi kilometri de aţă albă, aşa că dragă Bombonel, dacă mai era prin vreun colt de ţară vreo fărâmă de respect pentru mata, să ştii că tocmai se duse pă pulă! Mai mult, sper să ajungi unde-ţi este locu’, adicătelea la Jilava, să te facă poştă nişte deţinuţi negricioşi, burtoşi şi păroşi, iar în acest timp să primeşti şi coada pentru celelalte dosare.

Şi nu, nu simt nici un pic de milă pentru unu’ care n-a simţit milă pentru vreo 20 de milioane de oameni.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

8 thoughts on “Să ne pară rău pentru Năstase!”

  1. Exceptand felul lui de a fi, lasnad la o parte tot ce a facut din Romania asta cat au condus-o si exceptand faptul ca ar trebui condamnat pe ani grei de inchisoare si nu doar un mizilic de 2 ani, eu cred, fara indoiala, ca gestul lui este de admirat. Un om care alege de buna voie moartea in locul unei vieti pe care o uraste nu poate decat sa fie admirat indiferent ce jeg de om este. Probabil, cea mai mare rusine a lui de acum in colo este ca nu a reusit, si intr-un fel nereusita lui stirbeste enorm din admiratia unei decizii atat de radicale. Pacat ca nu a reusit, intr-un fel imi e mila de el ca nu a reusit. Pentru binele lui, sper din tot sufletul sa isi duca gestul pana la capat.

  2. Dl Nastase cred ca a mizat pe simpatia opiniei publice, gen Becali cu alegerile europarlamentare. Lui Becali i-a mers chifteaua, desi ca ma indoiesc ca a regizat-o el, nu-l duce capul chiar asa de mult, in timp ce Nastase cred ca era asistat de un specialist balistic si un medic in momentul “tentativei” de sinucidere, ca sa fie sigur ca nu-i iese. Antenele lui Felix n-au fructificat ocazia de-a da vina pe Basescu si pentru asta ?

  3. @Pagen mie mi se pare doar un act de laşitate, de fugă de răspundere, de sfidare a autorităţilor şi oamenilor care au memorie şi ştiu că trebuie să plătească pentru ce a făcut. Repet: un vânător care vrea să se sinucidă cu un pistol are cam 99,99% şanse să reuşească.
    @sinvar, cum să nu, nu s-au grăbit să-l arate pe Porca pe scările spitalului spunând că Băse e de vină?

  4. Nu stiam, pentru ca anul asta n-am deschis televizorul, stirile le citesc de pe anumite situri pe internet si probabil ca mai imi scapa unele. Ultima data cand m-am uitat pe antene a fost cand l-au acuzat pe Basescu si pentru caderea unor meteoriti peste un MIG-21. Atunci am realizat ca tembelizorul poate fi periculos pentru sanatatea psihica si de atunci nu l-am mai pornit.

Scrie un comentariu: