ne râdem de…

…horoscop.

Astrologii (sau horoscoparii, horoscopiştii) sunt acea specie de homo sapiens care sunt ferm convinşi că oamenii se împart în 12 categorii mari şi late.

Mai mult, ei susţin că data naşterii şi implicit zodia în care ne aflăm hotărăşte tot pentru noi: ce mâncăm, bem, futem, pe cine iubim, pe cine urâm, dacă ne luăm aifon sau Galaxy S2, ce haine purtăm, pe ce parte ne stă culcată, cu cine jucăm la nunta vecinului, ce plasmă ne cumpărăm, ce salariu luăm, pe ce îl cheltuim etc.

Pe vremea când eram ficior şi umblam după fuste, sau mai exact după ce se ascunde sub fuste, nu prindeam trei întâlniri cu o fată fără să mă buşesc ca musca de parbriz de întrebarea veşnică: Auzi, da’ ce zodie eşti?

Mno, la întrebarea asta rămâneam blocat ca windowsu’, că niciodată nu m-am chinuit să reţin; de fapt nici nu m-a interesat vreodată cu adevărat. Apoi continuarea:

– Vai, da’ cum nu ştii?
Ete nu ştiu, că nu mă interesează!
Da’ tu nu citeşti horoscopu’?
Ăăă…nu!
Nu-i nimic, zi-mi data naşterii că îţi zic eu ce zodie eşti.
Bine, îţi zic, da’ tot nu mă-nteresează ce zodie îs!
Eşti taur!
Oh, mersi! Încă n-am intrat în tine şi deja-mi faci complimente, promit că nu o să te dezamăgesc!
Nu, mă!, ce mutălău eşti, eşti zodia Taur!
Oau! Există o zodie Taur?
Sigur, nici atâta nu ştii?
Aha, şi asta înseamnă că…
…eşti aşa şi invers şi blabla.
Mno bine…de fapt, mno muuu!

Serios, draci…ăăă dragi prieteni, am avut gagici care n-au vrut să se fută cu mine până n-au fost sigure că ne potrivim zodiiceşte. Am avut care chiar n-au vrut defel, că ele ştiau deja că nu ne potrivim dinainte să dăm un tenis de plapumă.

O vreme am crezut că îi o aplicaţie pe undeva, să ştii în ce zodie eşti, cu ce zodii te potriveşti etc. Apoi am aflat cu mare mirare că ele de fapt ştiau lucrurile ăstea din cap. Sincer, cred că tre’ să ai mult spaţiu neutilizat şi să te plictiseşti tare să ştii toate lucrurile astea!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Să ne râdem de…”

Scrie un comentariu: