Să (nu) mai cumpărăm produse tradiţionale din carne!?

De câteva ori pe săptămână programele de ştiri ne intoxică şi ne tot bagă pe gât aşa-zisele produse tradiţionale din carne…tobă, cârnaţi şi alte porcării. Câte din ele însă au la bază reţete tradiţionale e greu de spus. Nu ştiu dacă în urmă cu 30, 40, 50 de ani trebuia să cauţi bucăţile de carne cu lupa, dar măcar atunci nu li se făcea atâta publicitate. Ce se vede în imagini e cumpărat dintr-un magazin local creat în stilul pe care-l cunoaştem cu toţii…menit să atragă. Dezamăgirea mi-a fost mare, iar gustul nu prea m-a dat pe spate. Mai degrabă preţul şi bucăţile absolut uriaşe de grăsime şi şoric. Ruşine!

 produse traditionale

3 thoughts on “Să (nu) mai cumpărăm produse tradiţionale din carne!?”

  1. De tăiat porcul, nu tai?
    Poate magazinele mici fac contrabandă, dar cu siguranţă sunt multe firme şi magazine ce oferă produse tradiţionale şi de calitate (desigur se va cunoaşte la preţ).
    Apropo, cum se numeşte magazinul?

  2. :)) Cand o sa-l tai fac live blogging sa vada tot romanul cum se procedeaza.
    Referitor la produse, asa am zis si eu…magazin al unei firme deja cu notorietate, preturi pe masura…si calitatea trebuie să fie tot pe masura. Doar ca nu m-a dat pe spate si cu siguranta n-am fost primul nemultumit. Numele nu mai conteaza. 😀

Scrie un comentariu: