Să râdem cu feminis.ro

Avem din nou un articol foarte bun, adresat femeilor; evident, articol despre sex. Tot stau şi mă întreb de ce dracu’ nu există şi ghiduri de futut pentru bărbaţi. O să mă apuc io să scriu.

Dar să revenim la oile noastre care scriu articole pentru femei:

Deşi articolu’ spune că astea ar fi declaraţii de bărbaţi, mie nu prea-mi vine a crede. În plus, faza asta îi extrem de periculos de încercat: dacă ţi-l suni pe Vaslie şi îi gemi la telefon, care ar fi primu’ gând? Că te satisfaci singură cu Tom Degeţel sau că tocmai te copulează un prieten comun?

Şi Vasile ar veni, iute tare. Doar că ar face o escală pe la garaj să-şi aducă o rangă cu el; ar începe prin a-ţi sparge dantura să-i spui cu cine erai, apoi prin a distruge casa în căutarea ‘ibovnicului’. Şi aşa te alegi cu pagubă maximă, doar pentru că ai vrut să te fuţi trendy, după sfaturile expertelor de la feminis.ro! 😛

Un mascul dominant ştie că sexul suprem, sexul ideal, cel mai sex dintre sexuri este sexul oral. Mai ales pentru că femeia nu poate spune nimic.

Nici în ruptu’ capului nu ar spune vreodată că vrea altceva în afară de oral. Treaba asta o poate spune doar o femeie complexată sau frigidă, căreia sexu’ oral i se pare ‘scârbos’ şi ‘nedemn’.

Articolul aici.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

6 thoughts on “Să râdem cu feminis.ro”

  1. Sincer, cel mai plăcut mod de a freca menta îi să citeşti articole cu sfaturi de futut pentru femei! :))

Scrie un comentariu: