Salut Arad – workshopuri în jurnalism, PR, publicitate şi blogging

Şi dacă tot am inaugurat Blog Officeul, e momentul să ne punem pe treabă. La sfârşitul acestei luni Asociaţia Amvest prin departamentul pentru bloggeri în colaborare cu reprezentanţi ai onlineului din vestul ţării, vor susţine o sesiune de workshopuri pe temele menţionate în titlu.

Ca un reprezentant de seamă al onlineului arădean (mi-or murit lăudătorii), voi ţine o prezentare foarte plictisitoare pe tema Presă vs. Bloggeri, plus un mic how to pentru blogării începători.

Mai multe detalii şi programul complet, plus modalităţiile de înscriere şi contact le aveţi aici. Sfatul meu este să participaţi la toate atelierele pentru că, pe lângă faptul că veţi râde de mine aveţi ocazia să şi învăţaţi nişte lucruri utile de la oameni cu multă experienţă!

Rămâne să ne vedem acolo, da?

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Salut Arad – workshopuri în jurnalism, PR, publicitate şi blogging”

  1. hai mai ca te-am laudat mereu ! si nu-s …finished ! =))
    am recunoscut multora ca, de la tine am invatat multe..inclusiv sa folosesc limbajul ca o piparare a mesajului ce trebuie transmis !:-P

Scrie un comentariu: