Salutare !!

Iata cine se gandeste sa-si scoata capul din partea dorsala, sa priveasca inainte si sa mai scrie cate ceva. Da, ati ghicit: acea persoana se numeste Madalina Albei, care totalmente prinsa in mirajul de a fi studenta a cam uitat de indatorii si de placerile vechi. Acum insa, cum  s-a dus si asa numita stresiune fara nici o restanta si a venit vacanta “cu trenul din Franta”, dupa cum ar spune mamaia in spirit de gluma,  pot sa imi reiau obiceiul de a va povesti  vrute si nevrute despre tot felul de idei de ale mele, in propozitii lungi si enervante si desigur, fara diacritice pentru a ma juca si mai mult cu nervii lui Cristi.

Asadar, poftim cum m-am apucat de scris desi nu am nici un subiect bine stabilit. Insa, cum oricum sunt un fel de paria, ce mai conteaza cateva injuraturi in plus sau in minus. Da,mai nou am aflat ca oamenii sunt intimidati de prezenta mea si de felul meu de a fi desi niciodata nu am avut un comportament de superioritate fata de nimeni. Nu sunt nici tocilara nici sfanta insa se pare ca nici suficient dezmatat pentru unii. Oare sa ma obosesc sa ma intreb daca o fi ceva in neregula cu mine??

Nu, pentru ca cel mai probabil intrebarea mea va ramane fara raspuns si voi pati si eu ca pisica aceea care a fost omorata de curiozitate deoarece oricum nimeni  nu are curajul de a-mi spune in fata  ceea ce crede. Si ma puteti crede pe cuvant ca nu sunt cine stie ce balaur. Nici macar nu cantaresc prea mult, sa le pot tranti un dos de palma serios celor ce ma supara. Ba din contra, prietenul meu imi tot spune ca o palma de la mine e ca o mangaiere. Hmm, cred ca trebuie sa iau niste lectii de box ca sa nu mai lovesc ca o fata, desi sunt una.

3 thoughts on “Salutare !!”

  1. Bine ai revenit! Poate scrii mai des pentru ca ai un mod interesant de a gandi.
    PS: Esti varsator? 😀

Scrie un comentariu: