Sâmbătă înot pentru copiii cu autism

Ieri am lansat un apel, în speranţa că voi strânge vreo 300 de lei pentru a ajunge la Swimathon 2012, să înot pentru copiii cu autism. Azi dimineaţă am contabilizat (cel puţin la nivel teoretic) ultimii 50 de lei necesari acestui demers, aşa că m-am înscris la eveniment.

Oamenii care au anunţat donaţii, în ordinea numerelor de pe tricăuri: Omu’ Niebun – 100 de lei, heităru’ entertrainist – 50 de lei, omu’ gri – 50 de lei, Apahidean Lucian, o cunoştinţă nouă – 50 de lei şi nu în ultimul rând, o persoană care a dorit să rămână anonimă – 50 de lei.

Pentru ca demersu’ meu să aibă un rezultat am nevoie de susţinători în continuare; mai exact, de oameni care să-mi plătească prestaţia la eveniment, bani care vor merge într-un cont pentru sprijinirea programelor de educaţie adresate copiilor cu autism.

Voi înota timp de 60 de minute şi voi puteţi să mă plătiţi la tura de bazin parcursă sau pe toată evoluţia. Preţul minim este de 1 leu/tură sau 1 leu/evoluţie. Eu am estimat că voi înota 40 de ture (doi kilometri) şi cred că pot sensibil mai mult, depinde şi de forma în care voi fi.

Sumele completate în angajamentele de plată trebuiesc plătite până la 31 august 2012. Şi pentru că am adunat banii necesari transportului, îmi permit ca primul meu susţinător să fiu eu, care mă susţine cu 1 leu/tură. 😀

Vă invit aşadar să mă susţineţi şi voi, fiecare cum şi cât poate. Formularul pentru susţinere e aici. Vă mulţumesc!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

11 thoughts on “Sâmbătă înot pentru copiii cu autism”

 1. Se pare ca am ajuns destul de tarziu la articolul tau, dar noroc cu heitaru’ entertrainist, mi-a ajuns la urechi.

  Subscriu si eu cu 1 lei/tura, dar fa-ne si tu o precizare: este vorba de lungime de bazin olimpic, de bazin minicipal de inot sau de bazin gonflabil ptr copii? 😛

 2. Bre, eu vreu sa te chinui. De la mine, fara numar, 20 de ture, din care:
  – 5 folosind stilul delfin
  – 5 folosind stilul bras
  – 9 folosind stilul liber
  – 1 cu masca de gaze pe figura 😀
  Cand ne intalnim rezolvam problemu financiar!

 3. Te-as sustine si eu financiar la vreo cateva ture(nu mai mult de 10), dar nu am card, Clujul este prea departe, iar deplasarea pana la banca este periculoasa pe canicula.
  Sper sa iti gasesc cativa sustinatori printr-un articol pe care il voi scrie mai tarziu.

 4. Articolul asta a intrat in Bookmark si…la timpul potrivit se va face ceea ce e necesar. Pina atunci, nu pot decit sa-ti urez bafta.

Scrie un comentariu: