Schimbări

Contrar opiniilor voastre, nu am uitat de voi ci, am fost super ocupată motiv pentru care nu am mai scris. Pfff…s-au petrecut atâtea în viața mea încât nu știu cu ce să încep. Cred că cea mai importantă veste este aceea că mi-am găsit job. Sunt economistă la o firmă de construcții și-mi place de mor! Vă vine să credeți? Mie, Adriana Macovei, îmi place ceea ce fac! Pentru un job ca ăsta m-am pregătit în facultate și, plus de asta, fac ceea ce îmi place.

Altă noutate ar fi că mi-am schimbat contul de Facebook. Am hotărât că era prea multă zăpăceală pe contul vechi și nici măcar nu mai puteam să adaug prieteni. Așa că, mi-am făcut altul și am promis solemn că nu voi da add sau confirm decât persoanelor pe care le cunosc. Până acum, m-am ținut de cuvânt.

Încep să cred că e ceva în neregulă cu mine. Adorm înainte de 12, mă trezesc înainte de 10 chiar și în weekend când nu muncesc, fac curat în casă non-stop, gătesc, nu mai am chef de cluburi. WTF???!!! În loc să ies, prefer să stau acasă și să mă uit la The New Adventures of Old Christine.

Pfff…măcar la capitolul dragoste totul a rămas neschimbat. Deși maică-mii i s-a pus pata și la fiecare telefon îmi zice: Tu ești norocoasă în general, numai la băieți ai ghinion. Nu știu de ce nu-ți găsești pe cineva. Ar trebui. Nu vreau să o supăr așa că, o aprob.

Cam asta-i.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

Scrie un comentariu: