Scurte din online

Săptămâna trecută am fost şocaţi de femeia care şi-a tranşat un copil pentru că aşa i-au spus nişte voci şi Dumnezeul ei. Nebună!, ar zice unii, însă alţii sunt de altă părere:

Un inginer italian a creat un concept de rollercoaster care ar fi o metodă inedită de eutanasiere, dacă aceasta ar fi legală. Cum nu e legală, proiectul e doar la faza de concept şi probabil va rămâne aşa pentru mult timp:

Ca să nu rămână lucrurile aşa, specialiştii de la mizeria Antena3.ro l-au ajutat pe inginer să pună conceptul în practică, alături de multe alte înflorituri care nu apăreau niciunde în articolul original; să nu uit să spun că nu apare nici sursa de unde au tradus:

Tot de la Antena3.ro învăţăm cum să scriem un articol despre absolut nimic. Cu alte cuvinte: nu sursă, nu ştiu cine-s duduile, cu ce se ocupă sau câţi bani au şi de unde; pot doar deduce din galeria foto că voinţa lor s-ar putea să nu fie singurul element determinant pentru condiţia lor de virgine târzii (adică îs grase şi cam nefutilizabile, bă!) Care o fi ţara aia şocată de declaraţiile lor?

Săptămâna trecută, tinerii mucoşii de la OTPDL Bacău, o organizaţie despre care nimeni nu auzise nimic până atunci, au anunţat cu surle şi trobmboane portocalii că îl vor da în judectă pe Răzvan Bibire de la contrasens.com care a publicat o fotografie de-a lor alături de una a soldaţilor fascişti.

Nu-i ceva nou, la Bacău este deja un precedent judiciar în care un blogger a fost judecat pe bază de printuri de pe blog. Aşa că blogării din Bacău au strâns rândurile şi au dat cu OTPDL de toate serverele. Aşa că a scris şi Juverdeanu.

Drept răsplată, Bibire s-a gândit că este mişto să-i plagieze titlu’ la câteva ore după publicare. Mişto coa’, să ne tot aliem împotriva duşmanilor!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Scurte din online”

  1. Stimate domn, ma vad nevoit sa intervin pentru ca am constatat ca ma acuzati de plagiat. As avea rugamintea sa parcurgeti comentariile de la acel articol al meu pentru care PDL mi-a facut plangere penala. Veti observa ca, la un moment dat, ii spun domnului de la organizatia de tineret ca “ar fi in stare sa dea in judecata si manualul de istorie”

    Dupa cum vedeti, am folosit aceasta expresie cu mult inainte de a fi utilizata de distinsul dvs coleg de blog.

    Va urez in continuare sa aveti o zi buna.

  2. S-a constatat, se prescrie, îmi cer scuze pentru neplăcerile aduse! 🙂

Scrie un comentariu: