Scurte din online

Să facem reclamă, zic; da’ când învăţăm să o facem inteligent?

Deci: reclamă flotantă, care se plimbă după tine când derulezi derulezi imaginea, în aşa fel încât să nu vezi ce scrie în ştire; poate avea undeva şi iconiţa de închidere, doar că la mine în display nu-ncăpu’. Aşa că stai ca bou’ şi uită-te la Renault Twingo până catadicseşte el să dispară. După ce-ţi dai seama că nu dispare, dai refresh şi citeşti articolu’ pentru care ai făcut atât efort inutil:

Tare, sau ce?

Aceiaşi futuţi de la Antena3.ro au tradus o ştire în stil mare: iniţial au tradus că o femeie o fost îngropată la câţiva metri sub zăpadă, da’ prietenii ei au găsit-o pentru că i-a rămas o parte din picior afară(!?). După ce primi cititori i-au muit pe redactori au dres-o, da’ au rămas comentariile:

Citind ştirea în engleză am găsit şi de unde au dedus ei faza cu picioru’, doar că e greu cu englezele astea:

Oricum, dacă redactoru’ scotea capu’ din cur în timp ce fura articolu’, situaţia ar fi fost uşor de evitat:

Ştire furată pentru că nici acum nu apare sursa în articol.

Mai departe avem noutăţi cu postacu’ sfatulparintilor.ro. Care se inspiră din nou şi deşi citează sursele traduce prost şi agramat:

‘Prima’ este muşchii; sau facem acordu’ cu orice cuvânt din frază vrem noi?

Mari probleme cu acoardele, ha? Şi la lecţia cu titlu’ unei cărţi între ghilimele ai lispit?

Şi să mai vedem nişte reclame postate foaaarte inteligent, deasupra articolului cu pricina:

Deci nişte neni plătesc reclame prin Adsense la soluţii-minune pentru slăbit, ca să apară în antetul unui articol care, dacă treci peste agramaticalităţi şi celelalte mizerii, desfiinţează chiar reclamele respective. Perfect, zic!

Şi în încheiere o altă mizerie de la annitu.ro, site căruia nu-i mai dau link, pentru că iniţial am crezut că e vorba de o scăpare, da’ pe zi ce trece mă conving tot mai ferm că se ocupă doar cu mizerii. Concurs de câştigat aifoane, da?

Articol şeruit pe un grup al bloggerilor din România, din care probabil că mă voi retrage curând pentru că nu-i văd rostu’. Zic să mă bag să câştig un aifon, să-l vând şi să-mi iau un aiped, să-l vând şi să-mi iau un galaxy tab. Eh, uite ce aifon poţi câştiga dacă scrii articole cu 5000 de linkuri spre un site care vinde chinezării ieftine la suprapreţ:

Să-i explice cineva persoanei care se ocupă de siteu’/blogu’ respectiv că o replică dual sim chinezească nu se poate numi iPhone! Şi nici nu se compară la preţ.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “Scurte din online”

  1. Eu am stat de vorba cu Annitu si am descoperit ca pe langa prostia care o are in tochitura din cap, mai are si un aer de mahalagioaica.

  2. Deci înţeleg că vorbim despre o femeie. Bun, poate ar fi momentu’ să o ştergi din blogroll?

Scrie un comentariu: