Scuzã ca pentru luna cadourilor

Pentru cã e decembrie şi e singura lunã din an în care îi musai sã îţi storci creierii pentru a-ţi cadorisi jumãtatea aşa cum se cuvine; alãturi de luna îndrãgostiţilor, luna femeii, luna zilei de naştere, a celei onomastice, a aniversãrii voastre si luna paştelui. Pentru cei mai norocosi, unele dintre ele coincid.

Mereu auzim femeile plângându-se cã bãrbaţii nu le cumpãrã cadouri; sau atunci când le cumparã îs foarte naşpa. Ca sã nu mai avem asemenea discuţii explicãm cum cum gândeşte masculu’ dominant la cumpãrat de cadouri pentru consoartã:

hmm…nu-i ok sã-i cumpãr cosmetice, dup-aia zice cã nu-mi place cum se machiazã. De produse de igienã nici nu poate fi vorba… Lenjerie intimã nu, cã crede cã nu-mi place aia pe care şi-o cumpãrã ea; nici haine, pe acelaşi considerent plus cã existã pericolu’ sã le cumpãr cu un numãr mai mici, şi-atunci sã te ţii, cã o sã creadã cã-i o aluzie finã la dimensiunile ei! Ustensilele de bucãtãrie nu-s chiar ce aşteaptã draga de ea în cea mai specialã zi din an sau în celelalte 7-8 cele mai speciale zile din an… Aş putea sã-i iau o bijuterie, da’ ce rost are? Cã pânã şi ãlea pe care şi le alege ea îi plac maxim douã ore, dupã care le uitã în cutia de bijuterii! Flori? Se ofilesc! Ciocolatã? Se îngraşã! Mno, bag picioarele, mã duc sã beau o bere şi mã mai gândesc!

Şi berea se prelungeşte pânã se hotãrãşte ce sã-ţi cumpere. Astfel îţi ajunge armãsaru’ acasã târziu, rupt de mort şi cadou, ioc! Deci ar fi bine sã nu-l cerţi, cã toatã ziua s-a muncit sãracu’ sã te surprindã! Analizeazã-te puţin şi dupã ce realizezi cã nici tu nu ştii exact ce ţi-ai fi dorit, nu-i scoate ochii, cã el nici atât n-avea de unde sã ştie ce nu ştii tu despre tine!

Pentru bãrbaţi: decât sã te concentrezi pe tine o zi întreagã despre ce sã-i cumperi, du-o la mall. Tu mergi la un bar (dacã vrei sã pleci cu mintea întreagã de acolo), ea la cumpãrãturi. Numa’ ai grijã sã-i spui cã ai la tine doar un sfert din suma pe care ai de gând s-o cheltuieşti, altfel o dai în alte extreme!

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

12 thoughts on “Scuzã ca pentru luna cadourilor”

  1. Neah…io de obicei îs foarte distrat…cele mai bune articole ale mele îs scrise când eram rupt de mort sau rupt de mahmur…atunci mă buşeşte inspiraţia pe toate orificiile! 😛

  2. Femeile nu au hobby-uri? De ce nu se concentreaza pe alea? Spre exemplu, daca jumatatii tale ii place sa-si faca singura bijuterii, de ce nu-i duci margele/fimo/ce vezi tu ca mai foloseste, in varianta super faina?

  3. Pentru că aş alege mărgele care ei i se par naşpa? Şi nici nu ştiu ce-i aia fimo! 😛

Scrie un comentariu: