SENZAŢIONAL: s-a descoperit valoarea lui Guţă

Considerată multă vreme o noţiune pur abstractă, cântată miorlăită de manelist pe multe ritmuri stâlcite, valoarea lui Guţă a fost multă vreme un subiect tabu pentru el şi fanii lui, un megasubiect pentru ştiriştii aflaţi în criză de inspiraţie, o provocare pentru oamenii de ştiinţă şi o enigmă totală pentru ceilalţi.

Ani de zile, mii de cercetători şi-au încercat norocul în descifrarea acestui mister. După mai mult de zece ani de la primele triluri pe care noţiunea a fost scuipată, un grup de cercetători din Manelari City susţine că a aflat adevărata valoare a lui Guţă.

Ei au declarat că pentru rezolvarea acestei ecuaţii a lui Guţă au luat în calcul banii şi valorile materiale de unde au scăzut contravaloarea hâdoşeniei personajului, contravaloare calculată cu foarte mare greutate, datorită faptului că vomitau continuu şi a fost nevoie să angajeze un pungar, care să se ocupe de evacuarea pungilor cu vomă.

În fine, după depăşirea tuturor dificultăţilor, iată rezultatul:

Mulţumesc Mihai Câmpeanu pentru foto!

Lăsând gluma deoparte, ăsta e nivelul dobitocismului autohton.

P.S. Sfat: dacă aveţi cunoştinţe care ar aprecia aşa ceva, ştergeţi-le numărul de telefon urgent; vă faceţi un mare serviciu.

P.P.S. Sfat 2: dacă mai găsiţi chestii de genu’, cumpăraţi-le şi aruncaţi-le la gunoi; faceţi un mare bine societăţii şi oraşul va fi mai curat.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

8 thoughts on “SENZAŢIONAL: s-a descoperit valoarea lui Guţă”

  1. sfatul 2 – pls NOT, tot ce vom obtine va fi incurajarea productiei de astfel de hidosenii, au sa zica : bey da suntemi tari… sa moara dusmanii mey ca s-au vandut mai multe martisoare cu guta decat cu parizer sau whatever…. iaca asa-i creste cota de piata lu guta… martisoare fara numar 🙁

  2. Nu pot sa cred!!! Doamne, cineva chiar s-a gandit sa faca asa ceva?! Jeeez!!! Sunt dezgustata la maxim!!!

  3. Majoritatea care vand martisoare sunt inchisi la culoare (na c-am facut si o rima) 😀 mie nu mi se pare anormal.Le astept pe ala cu Basexu in parnaie 🙂

  4. Bre’ da, la sfatu’ 2… La ce să mai confirmi valoarea manelarului, pe când poţi să dai foc la tarabă cu tot cu vânzătorul care comercializează mărţişoarele nr 1!!! I wish Hitler was alive..

  5. Cristi…e o măsură cam drastică totuşi; şi nu vreau să-mi trimit cititorii la pârnaie să rămân să vorbesc singur pe blog 😛

  6. Dacă ar fi asta un bun sfat: “Toţi cei ce cumpără mărţişoare nr. 1 cu tot cu bold să şi le înfigă în ochi” !!!

  7. Ei fanii adevăraţi apreciază conţinutul bun, iar fanii valoroşi confirmă “valoarea” acestor postări!

Scrie un comentariu: