Serialepenet.ro o coteşte româneşte

Săptămâna trecută, la cererea Pro TV, PayU a sistat plăţile către serialepenet.ro, pentru că cei din urmă n-au putut dovedi că au drepturi de autor pentru serialele pe care le dau pe net contra cost. Detalii mai multe şi mai tehnice aveţi aici.

Nu ştiu dacă decizia este legală şi respectă contractul dintre cele două firme, cert este că d.p.d.v. al utilizatorului mi se pare corectă. Dacă tot plătesc, să plătesc celui care merită.

Serialepenet.ro funcţionează însă la fel de bine; în privinţa plăţilor, dacă nu mai merge prin SMS, au trecut la plata prin curier:

Deci furăciunea merge mai departe, cu sau fără PayU.

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

7 thoughts on “Serialepenet.ro o coteşte româneşte”

  1. o alternativa a lor ar fi sa introduca plata prin card catre o societate offshore cu un procesator extern.

    o alternativa normala a autoritatilor intr-o tara normala ar fi sa le suspende domeniul de internet

  2. Nici unu’ pentru că serialele nu sunt atât de ieftine. Dar munca autorilor trebuie plătită; nici ţie nu cred că ţi-ar conveni să facă altu’ bani cu articole copiate de la tine de pe blog. Să ceară taxă mai mare şi să cumpere serialele, dacă tot vor să facă afaceri!

  3. Sa fim seriosi florin.Indiferent cat a fi o taxa nu o plateste nimeni.Romanul mai bine trece peste 10 pop-upuri si da x-uri si-si schimba ipul decat sa plateasca 3 euro pe luna pentru a vedea ZILNIC un serial.

  4. astia de la serialepenet.ro sunt chiar pe bune?nu iti trag teapa cu codurile lor. chiar functioneaza cu acele coduri? ar

Scrie un comentariu: