Sex pe podea, lângă mine, fără mine

V-am spus în ultimul timp cât de mult urăsc oamenii? Oameni care te caută doar când au nevoie de ceva și au pretenția să le stai la dispoziție, oameni care cred că ai probleme pentru simplu fapt că nu trăiești după aceleași principii ca și ei, oameni cărora le împrumuți bani și nu ți-i mai dau înapoi (apropo, nu contează că îs 10 lei sau 100, îs banii mei, te-am ajutat, ar trebui să mi-i dai înapoi), oameni care îți intră în casă și….ok, tre să încep cu începutul:

Am 2 prieteni A. și S., un cuplu (apropo, I love you guys) care zic mereu: Ea este Adriana, prietena noastră căreia i se poate întâmpla orice. Și numai ei i se întâmplă. Cei doi au ajuns la concluzia asta după o mică pățanie de a mea. So, ies într-o seară cu o prietenă în oraș. Era supărată pentru că avea ceva probleme cu fostul. Nu am ieșit numai noi 2 ci, a mai venit un prieten de al ei (unu foarte intim după cum aveam să aflu mai târziu). Am mers la un suc, apoi într-un pub, am băut ceva și apoi în alt club, unde prietena mea, supărată fiind, a început să plângă. Ea și amicul ei au zis că mai bine mergem la mine, să discutăm în liniște. Am acceptat crezând că o să stăm un pic de vorbă la un pahar de vin și apoi cei doi vor pleca, sau măcar el va pleca. Nu aș fi avut nicio problemă ca ea, dar numai ea, să doarmă cu mine. Dar, nu a fost așa.

Am ajuns la mine, am discutat, am băut, și pe la 5 dimineața, m-am întins un pic și am adormit. A fost un somn scurt. M-am trezit când i-am auzit pe cei doi cum se sărutau în pat, lângă mine (stau într-o garsonieră, deci e camera și baia). Mi-am zis în gând: Ei, se pupă și ei. Adriana, nu fi absurdă. Am încercat să înțeleg deși era deranjant dar am zis să nu fiu comunistă. Problema e că ei nu s-au oprit acolo. 5 minute mai târziu, și-o trăgeau pe podeaua mea, în casa mea, la nici 2 metri de patul în care cică dormeam eu. Am încremenit!!!! Pentru prima oară în viața mea, am rămas fără cuvinte. O parte din mine voia să se ridice și să-i dea afară dar cealaltă parte știa că nu voia să vadă nimic din ce făceau ei. E ok să-mi povestești, nu vreau să văd! Fraților, am baie! Nu puteați să vă duceți în duș? Plătesc o groază de bani chirie și nu am stat niciodată la cămin tocmai ca să nu mi se întâmple chestii de genul! Nu știu când o să-mi scot din cap cuvintele lui Dă-ți jos chiloții și ale ei Mor de frig. Normal că ți-e frig! Ți-o tragi pe podea!!!

Niciodată în viață nu mi-am dorit ca un bărbat să termine mai repede ca atunci. Și de parcă toată treaba asta nu ar fi fost de ajuns, după ce și-au făcut treaba, s-au băgat în pat și au dormit cu mine. Prietena mea stătea între mine și tipu cu care tocmai și-o trăsese pe podeaua mea, iar el sforăia de-i săreau capacele. Pot să zic că e una din cele mai traumatizante ecperiențe prin care am trecut.

Dimineață s-au trezit, și-au comandat de mâncare și într-un sfârșit au plecat. În momentul în care au ieșit pe ușă, am zis Mulțumesc, Doamne!. Mai întrebați-vă acum de ce prefer să locuiesc singură, că eu mă întreb Ce fel de prietene am?.

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

28 thoughts on “Sex pe podea, lângă mine, fără mine”

  1. La asta ma gandeam si eu. Sau macar sa ma trezeasca sa ma trimita la o cafea. Sau sa si-o traga in masina ca tipul are. Sau sa se duca la hotel ca tipu are bani. O groaza de intrebari, niciun raspuns :)))

  2. Bine, amu’ pe fugă îi cel mai brici sex, cel mai intens, îi de înţeles 😛 Bănuiesc că între timp i-o trecut la fetă supărarea cu fostu’… 😀

  3. @ Tudor Orice numai garsoniera mea nu :))) Ai dreptate cu titlu, esti genial :)))
    @ Florin Avand in vedere experienta prin care am trecut, ar face bine sa-i fi trecut :))

  4. Mişto titlul, mai ales când am făcut o legătură între contul blogului de facebook, contul meu personal de facebook şi twitter, iar lumea a început să-mi dea like crezând că m-am apucat de scris că am făcut sex pe podea. Super!

  5. Hai sa-mi dau cu tesla-n coaie, cand am vazut ce ai scris am ramas pentru putin timp socat, dar imediat mi-am zis ca : tot e posibil.Eu cred ca te vroiau si pe tine, un thresome 😀

  6. “amicul ei a zis că mai bine mergem la mine, să discutăm în liniște” – apoi mai mult de atat ce vroiai sa iti zica.. 🙂 asta ii ca aia cu “hai la mine sa ne uitam la un film”.

Scrie un comentariu: