Sex shop

Mereu mi-am dorit să intru într-un sex shop măcar de curiozitate, să văd și eu ce naiba au ăia pe acolo. Astăzi mi-am satisfăcut curiozitatea. Am zis că dacă tot sunt într-o altă țară, nu mă știe nici dracu, hai s-o fac și p-asta!

Ca o mică țărăncuță ce sunt, mă așteptam ca lumea să se uite ciudat la mine, să zâmbească pe sub mustăți și alte nebunii de genu. De unde! Că toată lumea s-a comportat super normal de parcă eram într-un supermarket! Aveau acolo tot felul de nebunii, de la costumații care mai de care (asistentă, școlăriță, etc.), lubrifiante, creme, pastile (naiba știe care pentru ce erau :))) la vibratoare și filme porno. Chiar aveau acolo și un fel de cămăruțe (de fapt, arătau ca niște cabine de probă) în care intrai și te uitai la filme. Super tare!

Personalul sex shop-ului a fost super amabil. Chiar l-am chemat pe un tip de acolo să-l întreb ceva și m-am fâstâcit (eh, ca prima oară într-un astfel de loc) și am dat-o jumătate în spaniolă, jumătate în engleză însă el, văzându-mă emoționată s-a comportat super de mișto și, foarte amabil, mi-a răspuns la toate întrebările că na, dacă tot mi-am făcut tupeu în sfârșit să intru într-un sex shop am zis să-mi achiziționez ceva.

Astfel, cu ajutorul tipului ăluia care mi-a explicat exact unde bag bateriile și cum îl pornesc, acum am o chestie mov care vibrează. Mănăstire într-un picior, ghici ciupercă ce-i! :))

A.M.

Author: Adriana Macovei

Modestia nu mă caracterizează. Și de ce ar face-o? Oamenii care fac pe modeștii, de obicei, cerșesc complimente. Eu nu am nevoie de complimente. Știu cine sunt și cine vreau să ajung. Cei care mă citesc știu și ei.

18 thoughts on “Sex shop”

  1. La fel de amabil esti tratat si la noi in astfel de locatii. Garantez. Mai cu respect esti tratat in sex shop decat la finante, sau intr-o banca.

  2. Adriano….mov-nemov….important e sa-si faca treaba pentru care a fost construita ciuperca asta cu proprietati ‘psihedelice’ ! (Desi e un mare shit , it’s a friend in need ! )

  3. Dupa timpul indelungat in care a raspuns Adriana, cred ca e satisfacuta de performantele ciupercii :))

Scrie un comentariu: