SMS-uri electorale, ultima parte (sper!)

Acelaşi mesaj tâmp, alt număr. Io am impresia că băieţii ăştia cu SMS-urile sunt băsişti undercover şi practică psihologia inversă. Dacă sunt uselişti, e gravă treaba, înseamnă că sunt extrem de proşti, pentru că:

– ai impresia că, deşi nu a reuşit să mă convingă Felix cu turma lui de catapultori de excremente, Ponta sau Crin cu discursurile lor obosite, ceilalţi uselişti cu probabil cea mai agresivă campanie electorală de când mă ştiu, o să mă convingi cu un SMS; cu versurile unei melodii, care mă enerva înainte să o adoptaţi voi pe post de imn electoral, parodiate;

– probabil scrie în orice manual de marketing (n-am studiat, nu pot spune sigur), că în momentul în care îţi hărţuieşti potenţialii clienţi, vei obţine exact efectul contrar celui pe care-l doreşti; m-aţi exasperat cu ţşpe mii de ziare în cutia poştală, mecla lu’ Băse pe toţi stâlpii, tone de flaiere agasante; wtf??

celălalt SMS l-am primit în timp ce-l puneam pe Irosel la somn, p-ăsta de azi l-am primit în timp ce profitam de singura zi din săptămână când pot dormi până târziu; în momentul în care nu îmi respecţi intimitatea s-ar putea să mă convingi să fac tocmai invers decât spui tu şi să-ţi pun nişte cărniţă-n frigider, că-s darnic:

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

3 thoughts on “SMS-uri electorale, ultima parte (sper!)”

  1. Banutii celor pasibili de puscarie au platit asta…cred ca sunt putini care nu au primit macar un SMS. Eu am 2, unul de birou (secretizat in Romania) si cel personal pe care nu-l dau chiar oricui. La promotiile de toate felurile, am un alt numar pe care-l creez pe moment asa ca, de unde au avut ei access la ambele numere?!?!?

    Eu citesc cu mare bucurie blogul “Capitalism pe paine” – dedicat mai mult economiei si gasirii de solutii efective.

    Hai, cuminti sa fiti…si intelegatori ca lupii asta vor

Scrie un comentariu: