Soluţii-minune pentru silueta perfectă

#conformunorstudii, 99,9% din reprezentantele sexului femeiesc se simt complexate de silueta lor (celelalte se cred bărbaţi). După cum v-am obişnuit, eu, care mă ocup de toate problemele majore ale omenirii, am conceput două soluţii-minune, pentru a veni în sprijinul acestor femei necăjite.

Am lucrat cu o echipă de profesionişti, care şi-au demonstrat genialitatea şi inventivitatea în nenumărate situaţii, respectiv: Ciucaş – băiet de la munte, expert în ecologie, Stejar – rugbyst şi cercetător în timpu’ liber şi Neumarkt – un neamţ perseverent, naturalizat.

Obezitor, primul produs despre care vreau să vă vorbesc, este produs din ingrediente 102% naturale plus alte materiale biodegradabile, printr-o reţetă secretă, pe care nu pot să o divulg (că ştiţi voi de ce). Se adresează persoanelor care umblă cu bolovani în buzunare, de frica vântului (fenomenu’, nu mogulu’) şi vor să ia în greutate.

Tratamentul e simplu: se ia o pastilă din asta de care vă dau io la preţ simbolic (doar 99,99 euro/tratamentul pe o lună) şi se mănâncă de patru ori pe zi, până simţi că îţi plesneşte stomacu’, respectându-se programu’ meselor. Apoi mai iei o îmbucătură şi gata tratamentu’.

Garantez că în maxim şase luni ajunge Oana Roman să strige după tine balenă, dacă vrei.

Schiloditor, cel de-al doilea produs-minune, este produs din ingrediente atât de secrete încât nici cei care-l produc nu ştiu exact din ce este făcut. Singurul lucru despre care pot să vă asigur e că nu e toxic (prea tare) şi nu conţine E-uri, decât din alea bune, de calitate, nemţeşti.

Schiloditor se adresează graselor supraponderale care vor să slăbească şi trebuie luat seara târziu, înainte de culcare, pe stomacul gol. Desigur, stomacul gol se referă la faptu’ că nu mănânci nimic toată ziua, nu vă amăgiţi cu câteva ore înainte. Atât de simplu.

Garantez că în maxim două luni de tratament (costul este tot simbolic, identi cu ăla de mai sus), indiferent câte qintale ai în prezent, or să te strige prietenii grisină.

Aştept comenzi; accept şi bonuri de masă, tichete cadou şi linkuri do-follow. 😛

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

12 thoughts on “Soluţii-minune pentru silueta perfectă”

  1. Eu as incerca tratamentul minune, dar ma tem ca dupa cele patru mese atat de satioase, nu mai incape si imbucatura de sfarsit, iar asta face inutil tratamentul. Ieri chiar am umblat cu pietre in buzunar, dar nu de frica vantului(cu toate ca batea destul de tare in varf de munte), ci pentru ca le-am gasit intr-un rau si nu aveam unde sa le tin, pana ajungeam la cort. :))

  2. Da,tratamentul cu “SALCE” l-a incercat cineva ? E vechi,domnule,ar spune unul din tagma lui Caragiale,nenea Iancu care va sa zica! A zis poate I L Caragiale,numai ca tratamentul “salce” este chiar din acele timpuri iar un contemporan …si chiar “persoana cunoscuta ” a incercat tratamentul cu salce ! Ca n-a reusit ,e alta poveste !

Scrie un comentariu: