Spamărul zilei: myeconomist.info

Probabil vă pare cunoscut domeniul, din sutele de mesaje spam de la rubricile de comentarii ale siteurilor de ştiri. Cine este şi cu ce se ocupă myeconomist.info? Păi să vedem: din spamurile postate ar reieşi că sunt magazin online:

myeconomist1

 

Siteul lor însă, e o chestie greu de definit: un amalgam de anunţuri dubioase, ştiri furate (fără citare), nişte articole despre nimic şi, coaja de roşie de pe moţu’ căcatului, un catraliard de linkuri afiliate. Adică ei, practic, printr-un site de tip blogo-magazino-spamăro-furtişag, încearcă să vândă nu produsele lor, cum ai crede, ci prin afiliere cu 2 Parale şi eMAG:

myeconomist.info_furt

afiliat

 

afiliat_emag

Oricum, aia cu ‘toate drepturile rezervate’, îi decisivă. Adică dreptu’ la furt şi la spam e rezervat acestui gigel? Domeniul e luat de un anume Lucian Cristescu, care, printre altele, vinde şi pachete de hosting pe myrohost.com. Să ne luăm hosting la el, zic, e băiat de încredere…

lucian_cristescu

Author: Florin RUSANU

Responsabil cu împins aeru' pe talentirosit.ro şi heităr profesionist. Genul care nu se ferește de cuvinte și te evacuează de urgență din balonu' tău de săpun.

2 thoughts on “Spamărul zilei: myeconomist.info”

  1. Nui vorba de comentariile lasate de spam ci de faptul in sine ca iti strica siteul.. desi nu stiu de ce cei de la siteurile de stiri aproba aceste comentarii…

Scrie un comentariu: